Ο ΣΕΓΑΣ δεν έστειλε ομάδα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες !

Aθλητικά Άλλα Αθλήματα

Πρωτοφανής απόφαση από τον ΣΕΓΑΣ που ακύρωσε την συμμετοχή της Ελλάδος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που ξεκίνησαν ήδη στη Λευκορωσία, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετά χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια !!

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ΣΕΓΑΣ, του γνωστού μας από την πολιτική κυρίου Παναγόπουλου, με επίσημη ανακοίνωση που είναι η παρακάτω… 

  Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές”.

Αν δηλαδή καταλάβαμε καλά από τα συμφραζόμενα, οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ έψαχναν για τα πιο φθηνά εισιτήρια και τελικά δεν βρήκαν καθόλου ! Εδώ βέβαια δεν μιλάμε απλά για ερασιτεχνισμό και κακή αντιμετώπιση καφενειακού επιπέδου, διότι αναρωτιόμαστε που πάνε τα λεφτά από την κρατική επιχορήγηση που παίρνει ο ΣΕΓΑΣ και που είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη αθλητική ομοσπονδία !

Πέρα λοιπόν από το ρεζιλίκι με την ομάδα στίβου που δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Λευκορωσία, μήπως θα έπρεπε να παρέμβει και κανένας εισαγγελέας για να δούμε που πάνε τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *