Ο Λιγνάδης, η δικαιοσύνη και η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Η αμφιλεγόμενη απόφαση της δικαιοσύνης που άφησε ελεύθερο προσωρινά και με περιοριστικούς όρους τον παιδοβιαστή Λιγνάδη προκάλεσε αντίδραση στην κοινωνία που η κυβέρνηση δεν την περίμενε, άσχετα αν το αυτί τους δεν ιδρώνει και πολύ !

Και από τη μία βέβαια συμφωνούμε ότι δεν δικάζει ο όχλος, ούτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά από την άλλη έχουμε το δικαίωμα ως πολίτες και να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τη δικαιοσύνη, όταν διαπιστώνουμε ατιμωρησία, αλλά και να κριτικάρουμε τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης.

Πόσο μάλλον που οι σχέσεις του «πολύ» κυρίου Μητσοτάκη και του περιβάλλοντός του με τον Λιγνάδη είναι υπαρκτές και δεν αμφισβητούνται.

Ξαναλέμε ότι στο περιβάλλον και την πολιτική κλίκα του πρωθυπουργού υπάρχει ένα ισχυρό ομοφυλοφιλικό λόμπι που δεν έχουμε ίσως ξαναδεί στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο αυτό…

Είναι ότι εκεί μέσα βρίσκουν καταφύγιο και παιδεραστές (εκτός από τον Λιγνάδη και ο κερκυραίος Γεωργιάδης) και άλλοι άνθρωποι με ακραίες ιδιαιτερότητες όπως ο δικηγόρος Δοξιάδης.

Καθώς λοιπόν δεν ζούμε και τις πιο δημοκρατικές εποχές στη χώρα μας, είναι λογικό να υποψιαζόμαστε κυβερνητική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, υπέρ ενός ανώμαλου, κάτι που μέχρι πρόσφατα θα μας φαινόταν αδιανόητο !

Από την άλλη και η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει όντως  υποκριτικά για να έχει πολιτικά οφέλη και εν’ όψη εκλογών, αλλά δεν πρέπει να μας πείθει γιατί δεν ξεχνάμε κατά πρώτον ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι αριστερής πολιτικής προέλευσης.

Κατά δεύτερον λίγοι θυμούνται πως όταν έγινε το προφανές και ο Λιγνάδης διώχτηκε από την καλλιτεχνική διεύθυνση του εθνικού θεάτρου, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μια ανακοίνωση όπου εξέφραζε τη δυσφορία του !

Μήπως δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατεβαίνει πρώτος-και πλέον με τον αρχηγό του, Τσίπρα-στα gay pride και στηρίζει τις ιδιαιτερότητες και το gay λόμπι ;

Πως απαντάει όμως σε όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία ; Βασικά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και με τα διάφορα δημοσιογραφικά της φερέφωνα και τσιράκια, αλλά και δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της !

Ούτε λίγο, ούτε πολύ όλοι αυτοί «ξεπλένουν εμμέσως τον Λιγνάδη και υπεραμύνονται της απόφασης της δικαιοσύνης, με τα επιχειρήματα κατά του όχλου, των λαϊκών δικαστηρίων, της ομοφοβίας κλπ !

Έφτασαν μάλιστα να πιάσουν στο στόμα τους ακόμα και την ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη, την οποία σκότωσαν οι Σταλινικοί στα τέλη της Γερμανικής κατοχής και να τη συγκρίνουν με έναν ανώμαλο σαν τον Λιγνάδη !!

Με λίγα λόγια η Νέα Δημοκρατία πλέον Συριζοποιείται και πολιτικά και δημοσιογραφικά και όσον αφορά μεγάλη μερίδα της βάσης της που έχει κυλήσει στο φανατισμό και στον αυταρχισμό και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί προπαγανδιστικά, ακόμα και τις χειρότερες αθλιότητες.

Η λογική τους είναι περίπου, ότι αφού οι αριστεροί φωνάζουν κατά του Λιγνάδη και της δικαιοσύνης, τότε εμείς είμαστε με Λιγνάδη και δικαιοσύνη (πολλοί από αυτούς μάλιστα ακριβώς γιατί έχουν συναίσθηση ότι ο παιδεραστής έχει τη στήριξη του….φωτισμένου τους ηγέτη Κούλη Μητσοτάκη !

Και όταν βέβαια καταντά έτσι το μεγαλύτερο αστικό κόμμα που κάποτε ήταν, όσο αυτό ήταν εφικτό, αντίβαρο στο λαϊκισμό και την ανηθικότητα, τότε τι να περιμένει κανείς για το παρών και το μέλλον αυτής της χώρας ;

 

image_pdfimage_print