Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν Νίκας-Τατούλης σε εκδήλωση !!

Ειδήσεις Μεσσηνία

H περιφερειακή αρχή, με τον ίδιο τον Πέτρο Τατούλη και τη συνοδεία του Νικολάκου-Μπούζα, επέλεξε να παραστεί χθες στη γιορτή ψαρόσουπας στο λιμάνι της Καλαμάτας, αν και αυτό από μόνο του δεν αποτελεί είδηση διότι ο κύριοςΤατούλης έχει βγει προς “ψάρεμα” ψήφων και στον ίδιο το δήμο Καλαμάτας.

Η είδηση είναι ότι Νίκας και Τατούλης όχι απλά δεν χαιρετήθηκαν και δεν μίλησαν μεταξύ τους, αλλά δεν αντάλλαξαν, στην κυριολεξία, ούτε μια ματιά έτσι για τους τύπους !

To γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από τους περισσότερους παρευρισκόμενους και εμείς σημειωλογικά θα λέγαμε ότι οι δύο αυτοί εκλεγμένοι άντρες και τα επιτελεία τους δίνουν ένα κακό παράδειγμα διχόνοιας, τη στιγμή που οι περισσότεροι συχνά-πυκνά καλούν τον Ελληνικό λαό να είναι ενωμένος…

Όσο για την εκδήλωση τη διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και ο ναυταθλητικός σύλλογος «Αίολος»  και ήταν ένα Καλαματιανό γλέντι στο πάρκο του «Πανελληνίου» που περιλάμβανε χορό, νησιώτικες και άλλες μελωδίες και φυσικά μαγειρέματα με επίκεντρο την Καλαματιανή ψαρόσουπα, η οποία προσφέρθηκε δωρεάν στο κοινό. Τα υλικά  ήταν χορηγία της Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ΑΕ.

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές του τόπου και ακόμα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, ο σύλλογος χορού «Ξενία», το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με το παραδοσιακό του τμήμα, όχι μόνο με νησιώτικα αλλά και με τραγούδια της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Καλαμάτας, καθώς και η Λέσχη Αρχιμαγείρων.

Επιπλέον έγινε και η η απονομή των βραβεύσεων στους νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο «Αίολος».

Να πούμε βεβαίως ότι ο συγκεκριμένος χώρος του πάρκου  διαμορφώθηκε με χορηγία των Ελληνοαυστραλών Μαίρης και Γιώργου Μαντζή, οπότε και ο κύριος δήμαρχος θα πρέπει να μην υπερηφανεύεται για το γεγονός προεκλογικά και να σταματήσει να μιλά για το περιβόητο έργο του στην παραλία διότι η τελευταία είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής επί θητείας του…

Με την ευκαιρίας ας δούμε παρακάτω και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *