“Οι Ράδιο Αρβύλα με χλεύαζαν για το επίθετο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου” !

Life style Uncategorized Ειδήσεις Τηλεόραση

Eίναι ένα πρόσωπο που εκφράζει πάντα ανοιχτά τις απόψεις του και κάθε φορά που θέλει να πει κάτι, το κάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Πρόκειται για τον Μαρκέλλο Νύκτα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα έβαλε με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέας της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε; Ήταν καθαρά σεξουαλικό υποονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», είπε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας.

«Υπάρχει ρεύμα εναντίον τους γιατί έχουν κάνει ανομήματα, εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω προσβάλλει κάποιον. Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω μόνο τον εαυτό μου, υποστηρίζω και νέα παιδιά»,  πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: www.faysbook.gr
Εμείς βέβαια έχουμε να προσθέσουμε-όσοι δεν έχουμε κοντή μνήμη-ότι άνθρωποι που στο παρελθόν έχουν διαπρέψει σε τηλεοπτικά καφριλίκια, όπως είναι οι Ράδιο Αρβύλα, ο Περρής, ο Λιάγκας και άλλοι, σήμερα έχουν γίνει υποκριτικά υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας και φανατικά υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ !
Μόνο αφελείς όμως μπορούν να πιστέψουν κάποιους τηλεοπτικούς τραχανοπλαγιάδες και την προπαγάνδα τους, διότι στην πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει και απλά πηγαίνουν με τα νερά συγκεκριμένων συμφερόντων που έχουν σήμερα το πάνω χέρι στο τηλεοπτικό τοπίο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *