Οδοκαθαριστής βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα !

Ειδήσεις Μεσσηνία

 Εξαιρετικό παράδειγμα από έναν  συμβασιούχο οδοκαθαριστή, ονόματι  Γιώργος Κοψιδάς, που δείχνει ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες κατσαπλιάδες και διεφθαρμένοι !

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρήκε χθες ένα πορτοφόλι, με χρήματα και άλλα έγγραφα,  στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και το παρέδωσε άμεσα στον διευθυντή της κεντρικής αγοράς Νίκο Κωτσάκο.

“Το παρέδωσα στον διευθυντή μου, όπως είχα υποχρέωση ως τίμιος εργαζόμενος”, είπε ο Γ. Κοψιδάς και συμπλήρωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κρατήσει καθώς δεν του το  επιτρέπει το ήθος και η αγωγή του.

Ο οδοκαθαριστής βρήκε το πορτοφόλι γύρω στις 11 το πρωί, έξω από τα ψαράδικα μέσα σε φύλλα από λεμόνια. Το πορτοφόλι παραδόθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, η οποία το επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά του που είχε δηλώσει νωρίτερα την απώλειά του. Μάλιστα ο Γ. Κοψιδάς εργάζεται στην Κεντρική Αγορά με διετές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, λόγω πολυετούς ανεργίας. 

Η διοίκηση της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας εξήρε με τη σειρά της την εντιμότητα του εργαζομένου Γεωργίου Κοψιδά για την ενέργεΙά του να παραδώσει το πορτοφόλι με τα χρήματα.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τα λεγόμενα του Γ. Κοψιδά

image_pdfimage_print