Νύχτα τρόμου για Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά !

Life style Ειδήσεις life

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν χθες στα χέρια  ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους οι αγαπημένοι τραγουδιστές  Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς !!

Μόνο ως εφιαλτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό βράδυ που έζησε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινής, καθώς το διάσημο ζευγάρι έπεσε τα χέρια αδίστακτων κακοποιών που είχαν ως στόχο να τους ληστέψουν !

Όλα ξεκίνησαν όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεφε στο σπίτι της τα ξημερώματα από κέντρο που εμφανίζεται και συγκεκριμένα μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νεά Ερυθραία.

Έξω από την κατοικία της περίμεναν τέσσερις οργανωμένοι ληστές με κουκούλες οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι !

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς τον οποίο ακινητοποίησαν και αυτόν με τη σειρά του, τον έδεσαν και του ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή πως θα του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο» !

Τελικά ο Σχοινάς υπέκυψε και οι δράστες απέσπασαν ένα χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση…

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Β/Α Αττικής και μέχρι στιγμής, παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Πολύ άσχημη εμπειρία για το συμπαθές ζευγάρι, αλλά τουλάχιστον είναι ευχάριστο ότι οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους…