Μυστηριώδες χτύπημα hackers κατά των “αιρετικών” !!

Διεθνή Ελλάδα Πολιτικά

Χθες , για λίγες ώρες το απόγευμα, διαπιστώσαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι η σελίδα μας έπεσε θύμα hackers !! Συγκεκριμένα μπαίνοντας στο site είδαμε Τουρκικά και υπογραφή από μια ομάδα hackers ονόματι “Ayyıldız Tim” πως το site μας έχει χακαριστεί !

Ευτυχώς το site  αποκαταστάθηκε από τους ειδικούς σχετικά σύντομα, αλλά τα ερωτηματικά είναι πολλά. Ψάξαμε να βρούμε τι ακριβώς είναι αυτή η ομάδα και μάθαμε πως πρόκειται για την πιο ισχυρή ομάδα hackers στην Τουρκία με εθνικιστική ιδεολογία και υπόβαθρο που διαθέτει μάλιστα σελίδα στο ίντερνετ και στο facebook και που απολαμβάνει πλήρους ασυλίας στην Τουρκία !  https://ayyildiz.org/

Πρόκειται ωστόσο για ομάδα που αρέσκεται στο να χτυπάει σημαντικούς αντιτούρκικους στόχους όπως κυβερνητικά site, πρεσβείες, τους anonymous κλπ., γι’αυτό και μοιάζει πολύ περίεργο να ασχολείται με ένα καθαρά τοπικό Ελληνόφωνο site σαν το δικό μας που δεν είναι και καθαρά πολιτικό. Πολύ περισσότερο που εμείς έχουμε μια γενικά αντιεθνικιστική γραμμή και  είμαστε από τα ελάχιστα Ελληνικά site που δεν έχουμε κυλήσει σε τυφλό αντιτουρκισμό και αντι-ερντογανισμό. Γιατί λοιπόν να επιλέξουν εμάς, αντί για άλλα σκληροπυρηνικά αντιτούρκικα sites ;

Μια εξήγηση μπορεί να είναι πως χτύπησαν γενικά Ελληνικά sites με πολιτικό περιεχόμενο χωρίς να κάτσουν να διαβάσουν τι ακριβώς πρεσβεύουν. Ωστόσο ο τεχνικός μας μας είπε πως μπορεί στην πραγματικότητα και να πρόκειται για οργανωμένο διεθνές χτύπημα ή ακόμα και μη Τουρκικό παραπλανητικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτό το μυστηριώδες χτύπημα και θα σας ενημερώσουμε για ότι νεώτερο.

Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες αστείες ενέργειες, απ’όπου κι’αν προέρχονται, δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν καθόλου στο να έχουμε τα πιστεύω μας και τις δικές μας πολιτικές αναλύσεις και να τα μοιραζόμαστε με τον κόσμο και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα !

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *