1

Με τη μέθοδο της απασχόλησης νεαροί έκλεψαν χρήματα και πιστωτική κάρτα στην Καλαμάτα

Με τη μέθοδο της απασχόλησης σε καθήμενο σε καφετέρια: Νεαροί έκλεψαν χρήματα και πιστωτική κάρτα στην Καλαμάτα…

Μια ομάδα τεσσάρων νεαρών Καλαματιανών πλησίασαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έναν άνδρα που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας,του έπιασαν την κουβέντα και κατάφεραν να κλέψουν από το μπουφάν του 205 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα !

Από τους τέσσερις οι δύο είναι ανήλικοι στα 17, ενώ οι άλλοι δύο (από τους οποίους ο ένας είναι Ρομά) είναι 19 χρόνων και σύμφωνα με την Αστυνομία οι τέσσερις, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν τα χρήματα και την τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές αξίας 34 ευρώ.

Όταν ο παθών κατάλαβε λίγη ώρα μετά τι είχε συμβεί, κάλεσε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή των νεαρών, ενώ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δεν άργησαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν αρχικά τους δύο 17χρονους, και αμέσως μετά τους δύο 19χρονους.

Επίσης, από την Ασφάλεια Καλαμάτας που διεξάγει την προανάκριση, συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανηλίκων, μια 41χρονη και μια 46χρονη , για παραμέληση της εποπτείας τους.