Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Καλαμάτας !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες στην πόλη της Καλαμάτας ο καθιερωμένος πλέον ανοιξιάτικος αγώνας δρόμου ! Πολλές εκατοντάδες κάτοικοί της πόλης μας, αλλά και επισκέπτες  έτρεξαν στον αγώνα δρόμου, όχι με αυτοσκοπό τη νίκη, αλλά τη συμμετοχή.

Οι συμμετοχές έσπασαν κάθε πρόβλεψη και εξαντλήθηκαν μέχρι και τα νούμερα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Έτρεξαν παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, μωρά με τους γονείς τους, πρωταθλητές, άτομα με αναπηρίες, μεγάλης ηλικίας άνθρωποι και η διοργάνωση από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν εξαιρετική, με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών. 

Στα δέκα χιλιόμετρα και στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Αικατερίνη Μπερδούση από την Adidas Runners Athens, 2η η Ελένη Εξερτζόγλου από τον ΣΔΥ Μεσσηνίας, 3η η Αγγελική Ζερβή από τον Μεσσηνίας, 4η η Δανάη Λαδά από το Kalamata Running Project, 5η η Σταυρούλα Μπάκα από τον ΣΔΥ Μεσσηνίας και 6η η Αικατερίνη Πρισακάρου από τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας.

Στους άνδρες 1ος στα 10 χιλιόμετρα τερμάτισε ο Ηλίας Νικολόπουλος από το ΣΔΥ Μεσσηνίας, 2ος ο Εμιλιάνο Νότα από το ΣΔΥ Μεσσηνίας, 3ος ο Θοδωρής Δημητρακάκης (ανεξάρτητος από τα Φιλιατρά), 4ος ο Παναγιώτης Κάβδας από το Kalamata Running Project, 5ος ο Μάριος Τσερεντζούλιας από το Σύλλογο “Αθηνοδωρος Αιγιεύς” και 6ος ο Αλέξανδρος Γεωργακόπουλος από το ΓΑΣ Ιλισσός.

Οι διοργανωτές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας τίμησαν, στο τέλος των αγώνων, τους Βασίλη Κουμανάκο και τον Μαρκ Τοντ, μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι στις αρχές του μήνα έκαναν έναν άθλο, έτρεξαν σε έξι μέρες στην έρημο της Σαχάρας 250 χιλιόμετρα !!  Επιπλέον τιμήθηκαν οι εθελοντές, η εταιρία του Γιώργου και της Λευκής Σπίνου, που στήριξε τη διοργάνωση, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, που επίσης στήριξε τη διοργάνωση και σύλλογοι δρομέων από άλλες περιοχές που συμμετείχαν οργανωμένα στον Αγώνα. 

Απονομές έγιναν από τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, που είναι μέλος του Συλλόγου και ο οποίος συνέβαλε ώστε ο Αγώνας να τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ως σημαντική διοργάνωση μαζικού αθλητισμού, από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και από την εκπρόσωπο της περιφερειακής αρχής Αντωνία Μπούζα.

Στη φωτό παραπάνω βλέπετε τον νικητή των 10 χιλιομέτρων Ηλία Νικολόπουλο να τερματίζει…Δείτε πολλές φωτογραφίες από τον αγώνα στο σύνδεσμο παρακάτω…

https://www.kalamatajournal.gr/messinia/kalamata/item/15231-h-pio-omorfh-giorth-ths-kalamatas-agwnas-dromoy

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *