Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πικρία ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι !

Life style Ειδήσεις

Μελίνα Νικολαΐδη & Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πικρία ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι – Η κίνηση μετά τον χωρισμό τους. Τι συνέβη;

Τίτλοι τέλους έπεσαν ανάμεσα στηΜελίνα Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με το ζευγάρι να τραβάει χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης. Θυμίζουμε εδώ, πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από απόσταση με την φοιτήτρια να σπουδάζει στο Λονδίνο !

Η είδηση του χωρισμού έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον γυμναστή και μάλιστα λέγεται, πως το τέλος της σχέσης του με την Μελίνα ήταν “βελούδινο”. Κάποιες κινήσεις όμως των τελευταίων ημερών αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχει πικρία. 

Μετά τη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών του πρώην ζευγαριού διαπιστώθηκε πως και οι δύο προχώρησαν σε unfollow στους λογαριασμούς τους στο instagram.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει να εννοηθεί, πως τόσο ο γυμναστής όσο και η φοιτήτρια θέλουν να διακόψουν τις μεταξύ τους επαφές ακόμα σε κοινωνικό επίπεδο.Διαβάστε και στο σύνδεσμο παρακάτω….

https://www.youweekly.gr/article/news/765161-melina-nikolaidh-diegrapse-tis-koines-ths-fwtografies-me-ton-aleksandro-polyxroniadh

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *