Μήπως κοροϊδεύει ο Αλαφούζος ;

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Αυτή η είδηση για το deal των Ασιατών-με Ταϋλανδό επικεφαλής- με τον Παναθηναϊκό μπορεί να γέμισε αισιοδοξία οπαδούς και παίκτες των πρασίνων, αλλά στην πραγματικότητα τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά !

Το βασικότερο ερώτημα είναι εύλογο, δηλαδή το πως και γιατί ο Αλαφούζος  μπορεί να δείχνει θετικός στην προοπτική των Ασιατών (σε σημείο μάλιστα που να λέει ότι δίνει τις μετοχές του για ένα ευρώ !) και την ίδια στιγμή να δέχεται με απάθεια την Ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού, λόγω των χρεών που δημιούργησε ο ίδιος με την τυχοδιωκτική συμπεριφορά του;

Ακόμα χειρότερα, γιατί την ίδια στιγμή που μιλάει με τους Ασιάτες δεν τελειώνει το θέμα του ποδοσφαιρικού απατεώνα-τυχοδιώκτη Βέμερ που προσπαθεί να ζημιώσει τον Παναθηναϊκό (και όπως όλα δείχνουν, το καταφέρνει) για ένα ποσό καθόλου απαγορευτικό ; Γιατί δεν τον εξοφλούν να τελειώνουν για να μην πάει στράφι η φετινή προσπάθεια παικτών και προπονητή και μαζί η τελευταία πιθανότητα για να πάρουν οι πράσινοι την πέμπτη προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος ;

Κάτι που επίσης μας έκανε εντύπωση είναι πως αν γκουγκλάρεις το “Pan Asia investment” βγαίνουν κατά κύριο λόγο τα ρεπορτάζ των Ελληνικών site (παρότι επιβεβαιώνεται πως η εταιρεία είναι υπαρκτή και εδρεύει στην Κίνα). Τι είδους όμιλος είναι αυτός χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στο διαδίκτυο ;

Όλα αυτά λοιπόν γενούν σοβαρά ερωτηματικά και για την ειλικρίνειά του και για τη σοβαρότητα του εγχειρήματος. Και ακόμα και αν όλα πάνε καλά, οι Ασιάτες θα παραλάβουν μια χαοτική ομάδα που θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή και που κυρίως δεν θα παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια (με όποιο οικονομικό κόστος συνεπάγεται) !

image_pdfimage_print

1 thought on “Μήπως κοροϊδεύει ο Αλαφούζος ;

  1. Για μια ακόμη φορά, ο “αξιότιμος κύριος” Αλαφούζος, προσπαθεί να καταρρίψει από μόνος του και το “κύριος” και το “αξιότιμος”.. Διότι ούτε κύριος είναι ούτε αξιότιμος !
    Είναι ένας απατεώνας, που κοροϊδεύει τόσα εκατομμύρια Παναθηναϊκούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κοροϊδεύει τους φιλάθλους της μοναδικής και μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας που έχει φτάσει μια φορά στον τελικό και 2 φορές στον ημιτελικό της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής συλλογικής διοργάνωσης.
    Αυτή την ιστορική ομάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να “γκρεμίσει” ο τυχαίος Αλαφούζος,
    Ένα έχουμε να που μου Ντροπή σου Αλαφούζο !
    Αν μάλιστα αληθεύει ότι έχει πουληθεί στο Μαρινάκη, τότε 5 εκατομμυρια ντροπή σου, όσοι και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *