Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Καλαμάτα για την “Λευκή Νύχτα”

Ειδήσεις Μεσσηνία

Να μην ξεχνάμε ότι αύριο στην πόλη μας έχουμε “λευκή νύχτα” και να ενημερώσουμε πως θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση στάθμευσης στο κέντρο της Καλαμάτας , κατά τη διάρκεια της.

Όπως λοιπόν γνωστοποίησε η  Αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, οι ρυθμίσεις αυτές θα εφαρμοστούν από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής και από αυτές εξαιρούνται μόνο τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και περιπολικά της Αστυνομίας).

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν τα εξής:

1) Απαγόρευση της κυκλοφορίας στις οδούς Ανδρ. Σκιά από Βασ. Σοφίας έως Βασ. ΟλγαςΣταδίου από Φαρών έως Χρυσοσπάθη (Αριστοδήμου), γ) Ασκληπιού από Βασ. Ολγας έως Βασ. Γεωργίου,  Βασ. Σοφίας από Αριστοδήμου έως Αριστομένους,  Ξενοφώντος από Ψαρών έως ΑριστομένουςΑριστοδήμου από Παναγιώτη Καίσαρη έως Βασ. Γεωργίου,  Αριστοδήμου από Βασ. Ολγας έως Βασ. Γεωργίου,  στις οδούς μεταξύ Αριστομένους, 23ης Μαρτίου, Αναγνωσταρά και Βασ. Γεωργίου,  στις κάθετες οδούς μεταξύ Αριστοδήμου και Αναγνωσταρά που έχουν κατεύθυνση προς Αναγνωσταρά.

2) Απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης στις οδούς:  ΚροντήρηΑριστομένους από Κροντήρη έως και Βασ. ΚωνσταντίνουΒασ. Γεωργίου από Φαρών έως ΑριστομένουςΦραντζή από Αριστομένους έως Σιδηροδρομικού ΣταθμούΑνδρ. Σκιά από Βασ. Γεωργίου έως Βαλαωρίτου Αναγνωσταρά23ης Μαρτίου από Αρτέμιδος έως Χρυσοσπάθη (Αριστοδήμου),  Υπαπαντής από Μητροπολίτου Μελετίου έως ΣταδίουΝέδοντος από 23ης Μαρτίου έως ΚροντήρηΚολοκοτρώνη από Νέδοντος έως Αναγνωσταρά.

 

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *