Κατεβαίνει στην πολιτική η Σάρα Εσκενάζυ !

Life style Ειδήσεις life

Η κουκλίτσα και καλόκαρδη Σάρα Εσκενάζυ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το “survivor”, αποκάλυψε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος !

Η συμπαθέστατη παίκτρια του “Survivor” (και κόρη του Αλμπέρτο Εσκενάζυ) επιβεβαίωσε, μέσω ενός post στο twitter τις φήμες που την ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου και με τον συνδυασμό του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου.

Εμείς πάντως-παρότι δεν μας αρέσει η υποψηφιότητα και κάποιες ιδέες του Καραμέρου– της ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε να έχει κάποιες ιδέες και κάποια προσφορά στον τόπο της. 

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε γραπτά η πρώην παίκτρια του “Survivor”:

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Γιώργου Καραμέρου και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου.

Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν !

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή».

Μάλιστα η Σάρα συνόδευσε αυτή την ανάρτησή της με δύο φωτογραφίες.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *