Καρφιά Νίκα για την κατάσταση στην παραλία της Καλαμάτας

Ειδήσεις Μεσσηνία

“Το Λιμενικό είναι υπεύθυνο για τις παραβάσεις που γίνονται στην παραλία νότια της Ναυαρίνου, και σε αυτό να απευθύνεστε για καταγγελίες”: Με αυτά τα λόγια απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας σε καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλη Μάκαρη, για ύπαρξη επικίνδυνων σκουριασμένων σιδήρων στην ανατολική παραλία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Μάλιστα ο κ. Νίκας δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές και κατά των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη, λέγοντας ότι αυτά που πληρώνουν για τον αιγιαλό δεν φτάνουν ούτε για την αποκομιδή των σκουπιδιών που αφήνουν,με συνέπεια οι δημότες να επιβαρύνονται και για αυτή τη δαπάνη.

Ο κ. Νίκας έσφαξε με το… βαμβάκι και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, λέγοντας ότι καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να στραφεί εναντίον των μελών του, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τους επαγγελματίες από τις ευθύνες τους.

ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Ο δήμαρχος Καλαμάτας απαντώντας σε άλλη ερώτηση του συμβούλου της αντιπολίτευσης Μιχάλη Αντωνόπουλου δήλωσε ότι γελά κάθε φορά που βλέπει άλλους δημάρχους να επαίρονται για τις Γαλάζιες Σημαίες που απονέμει μια ιδιωτική εταιρεία. Ο κ. Νίκας είπε ότι σε αυτό το θέμα συμφωνεί με τη… Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τα γύρισε λέγοντας ότι αφού ο θεσμός είναι καταξιωμένος ο δήμος οφείλει να τον λάβει υπόψη του.

Κλείνοντας  ο κ. Νίκας είπε ότι ο δήμος θα εξετάσει το ενδεχόμενο να υποβληθεί αίτημα για απονομή Γαλάζιας Σημαίας στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας….

 

ΠΗΓΗhttp://www.eleftheriaonline.gr

 

image_pdfimage_print

1 thought on “Καρφιά Νίκα για την κατάσταση στην παραλία της Καλαμάτας

 1. Αυτός ο Δήμαρχος δεν παίζεται με τίποτε !
  Και έχει εγκαταλείψει εντελώς την παραλία, αλλά πότε φταίει το Λιμενικό, πότε το επιμελητήριο, πότε οι επαγγελματίες !
  Δεν φτάνει που είναι εντελώς αδιάφορος, αλλά κατηγορεί τους πάντες και βγάζει τον εαυτό του λάδι.
  Καλά δεν ντρέπεται ; Που να ντραπεί, το παίζει ο Σουλτάνος της Καλαμάτας και μόνο αυτός δεν φταίει.
  Ντροπή του και πάλι ντροπή του. Ένα πράγμα έχει κάνει έχει φορτώσει με κλήσεις και πρόστιμα όλους τους επαγγελματίες τους οποίους τρέχει στα δικαστήρια.
  Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *