Κανένας νόμος δεν πιάνει το ΚΚΕ στην Ελλάδα !

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Προχθές πρωτομαγιά δεν έγινε μόνο κάτι παράνομο και επικίνδυνο από το ΚΚΕ , αλλά το πιο εξοργιστικό είναι ότι αντιμετωπίστηκε και σαν μια πολύ νορμάλ κατάσταση !

Λοιπόν οι ΚΚέδες του ΠΑΜΕ βγήκαν και έκαναν συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, παραβιάζοντας την καραντίνα (η οποία κατά τ’άλλα λήγει τη Δευτέρα) και αυτό το έκαναν μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσουν σοβαρές αντιστάσεις και αντιδράσεις.

Ακόμα και τα κανάλια που πρόσκυνται προφανώς στη Νέα Δημοκρατία (πχ. MEGA του Μαρινάκη) είτε δεν καταδίκασαν, είτε και εξύμνησαν τη “μεγάλη” συγκέντρωση του ΚΚΕ που…τήρησε και τα μέτρα ασφαλείας !

Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα-καθώς πολλά επιχειρήματα ακούστηκαν υπέρ τους- η καραντίνα λήγει τη Δευτέρα και μέχρι τότε πρέπει να τηρείται ο νόμος από όλους και το κράτος να τον εφαρμόζει.

Θα μου πείτε τώρα τήρησαν αποστάσεις, φόρεσαν μάσκες και λοιπά ; Μα αυτά προβλέπονται μόνο για χώρους όπως τα πχ. σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι για μαζικές δημόσιες συγκεντρώσεις οι οποίες και απαγορεύονται ρητά !

Και καλά, θα μου πείτε ότι το ΚΚΕ όλοι το γνωρίζουμε και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από αυτούς, αλλά ο νόμος γιατί δεν τηρήθηκε ; Γιατί δεν τόλμησε το κράτος και οι αρχές να διαλύσουν τη συγκέντρωσή τους ;

Μάλιστα  κυβερνητικό εκπρόσωπος Πέτσας προχθες, αλλά και ο Χαρδαλιάς χθες παραδέχθηκαν ότι η συγκέντρωση ήταν παράνομη, όμως κανείς δεν τους κάνει την  ερώτηση γιατί δεν τηρήθηκε ο νόμος…

Και αυτά τα λέμε βέβαια χωρίς να μπαίνουμε στο ζήτημα αν ορθώς τιμούν, όσοι την τιμούν, αυτή την επέτειο και αν το ΚΚΕ την τιμά αληθινά με αυτά που πρεσβεύει, γιατί αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Ο λόγος λοιπόν που κανένας νόμος δεν πιάνει το ΚΚΕ  είναι, από μια γενική άποψη, η γνωστή ιδιότυπη ασυλία που απολαμβάνει (και γενικά η Ελληνική αριστερά) από το τέλος της δικτατορίας των συνταγματαρχών και μετά.

Όμως μετά την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξουσία που πήρε ήταν λογικό, και υπήρξε εκ των πραγμάτων σε ένα βαθμό, στην Ελλάδα μια σύγκρουση της δεξιάς παράταξης με την ιδεολογικά ηγεμονούσα αριστερά, παρότι η ηγεσία της Ν.Δ απέφευγε σε μεγάλο βαθμό να κάνει αυτή τη σύγκρουση ιδεολογική.

Ας πούμε λοιπόν ότι την Ελλάδας της ιδεολογικής και άλλης πόλωσης έσπασε σε ένα βαθμό το ταμπού της σύγκρουσης της δεξιάς παράταξης με μια αριστερή παράταξη όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ όμως γιατί συνεχίζει να απολαμβάνει τέτοια σκανδαλώδη ασυλία ;

Για εμάς είναι απλή η απάντηση και βρίσκεται στην εξουσία των γεωπολιτικών και οικονομικών υπερδυνάμεων δυνάμεων που έχουν αυτή την εποχή το πάνω χέρι στην Ελλάδα και αυτές δεν είναι άλλες από τη Ρωσία και την Κίνα.

Και πως μπορεί πχ. ένας θλιβερός ψευτοφιλελεύθερος Μητσοτάκης, δηλωμένος φιλορώσος και φιλοκινέζος, να τα βάλει με ένα ΚΚΕ που είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό πρακτορείο της Μόσχας (και δευτερευόντως του Πεκίνου) στη χώρα ;

Πολύ περισσότερο βέβαια δεν μπορεί ποτέ να τα βάλει με το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, καθώς το ΚΚΕ είναι πολύτιμο για το βαθύ κράτος πολλές από τις βρωμοδουλειές και την προσπάθεια οικονομικής και γεωπολιτικής αποικιοποίησης της χώρας μας από αυτά τα δύο αυταρχικά καθεστώτα.

Αυτός λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος που κανένας νόμος δεν πιάνει το ΚΚΕ στην Ελλάδα και όχι το ότι το κράτος φοβάται να συγκρουστεί με τους τραμπούκους του ! Και πόσο μάλλον σήμερα που όλος ο πολιτικός κόσμος δηλώνει ευχαρίστως υποταγή στα αυταρχικά καθεστώτα Ρωσίας και Κίνας.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε κάποτε και η Χρυσή Αυγή στη βουλή και απολάμβανε και απολαμβάνει ασυλία από το ίδιο βαθύ κράτος,αν και θα έπρεπε να είναι προ πολλού εκτός νόμου, και πλέον “μαγειρεύεται” ξετσίπωτα και η δικαστική αθώωσή τους !