Καλαμάτα: Υψηλές προσδοκίες για τη φετινή “Λευκή Νύχτα” !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Με τη βεβαιότητα ότι θα είναι η καλύτερη “Λευκή Νύχτα” σε όλη την Ελλάδα, με τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη διασκέδαση, ετοιμάζεται η Καλαμάτα για την 6η Λευκή Νύχτα, αύριο Σάββατο από τις 9 το βράδυ έως τις 4 το πρωί της Κυριακής.

Σε συνέντευξη Τύπου, χθες, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας σημείωσε ότι η Καλαμάτα πρωτοπόρησε στην Ελλάδα με τη “Λευκή Νύχτα”, που “έχει σκοπό και οικονομικό αλλά και ψυχαγωγικό”. Παρατήρησε ότι “χιλιάδες άνθρωποι θα έρθουν στην Καλαμάτα. Πρόκειται για ένα γεγονός, το οποίο προσδοκούμε να δώσει οικονομική ανάσα σε κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα, ψυχαγωγική, επαγγελματική, η οποία υπάρχει στην πόλη μας. Χαίρομαι για το γεγονός ότι ετοιμάζονται εκδρομές με λεωφορεία από την Αθήνα γι’ αυτή τη βραδιά και από άλλες πόλεις”.

Επεσήμανε ότι ο δήμος έχει λάβει όλα τα μέτρα για να είναι επιτυχημένη η βραδιά και ευχαρίστησε “όλους όσοι συμμετέχουν, πρώτα από όλα τον Εμπορικό Σύλλογο και την πρόεδρό του κ. Ψηλάκη, για την πολύ καλή συνεργασία, την ανέφελη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Προέτρεψε όλους το Σάββατο το βράδυ να βρεθούν στο κέντρο της Καλαμάτας, επισημαίνοντας ότι δεν θα υπάρχει η δυνατότητα κίνησης οχημάτων σε ορισμένες περιοχές, για να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο πολίτης με τον καλύτερο τρόπο.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη σημείωσε ότι θα είναι η καλύτερη εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα, η εκδήλωση με τη μεγαλύτερη διάρκεια και με τις καλύτερες εμπορικές τιμές. Και κάλεσε όλους τους Καλαματιανούς, όλους τους Μεσσήνιους, τους κατοίκους της Αττικής και της νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας να έρθουν στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας, να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν από τα καταστήματά μας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Βεργόπουλος, από τους υπεύθυνους της οργάνωσης, παρατήρησε ότι η “Λευκή Νύχτα” είναι γιορτή για την πόλη, που την προβάλλει σε όλη την Ελλάδα.

Η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, από τους υπεύθυνους της οργάνωσης, εκτίμησε ότι η “Λευκή Νύχτα” είναι ένας θεσμός που δίνει τονωτική ένεση στον εμπορικό κόσμο κι επεκτείνει την τουριστική περίοδο.

Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών κι Επαγγελματικών Συλλόγων Μεσσηνίας, σημείωσε ότι η “Λευκή Νύχτα” ενισχύει την πραγματική οικονομία και προβάλλει την πόλη. Είπε, επίσης, ότι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας θα ενημερώνουν στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης για τα οφέλη της ανακύκλωσης, άλλοι θα εργάζονται για να είναι καθαρό το κέντρο και από τις 5 το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει ο καθαρισμός και ο ευπρεπισμός της πόλης.

ΠΗΓΗ:https://www.eleftheriaonline.gr

Παρακάτω το επίσημο σποτάκι της “Λευκής Νύχτας Καλαμάτας”

 

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *