Κάλια Ελευθερίου: Το νέο κορίτσι στο πλευρό του Λιάγκα (photos) !

Life style Ειδήσεις

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πρόσφατα το πάνελ της  νέας εκπομπής του στον ΣΚΑΙ και μεταξύ αυτών θα είναι και η “θαλασσόλυκος”  Κάλια Ελευθερίου (εικονιζόμενη) !

Η Κάλια Ελευθερίου είναι ραδιοφωνική παραγωγός και μια από τις κορυφαίες social media influencers της χώρας της ,Κύπρου όπου μετρά μάλισταπάνω από 50.000 followers !

Έχει επίσης αρκετές εμφανίσεις στην Κυπριακή τηλεόραση και-μεταξύ άλλων-και στο MAD TV Κύπρου, αλλά και σε πετυχημένη απογευματινή εκπομπή της χώρας.

 Στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” όπου μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ταξίδευαν με ένα φουσκωτό σκάφος στα ελληνικά νησιά μεταφέροντας στον τηλεθεατή τις εμπειρίες τους.

Φέτος ωστόσο η Κάλια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, καθώς σε λίγο καιρό θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ στη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού.

                                                                                                                                                                                   

Η Κάλια είπε-μεταξύ άλλων-για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του: 

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.

 

 

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *