Ιδανικός αυτόχειρας και πάλι η υποκριτική ορθοπολιτική δύση !

Διεθνή Πολιτικά

Κι’ενώ το παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει οι δυτικοί αστοί (και όσοι τους ακολουθούν) και γενικά ο δυτικός κόσμος μας έχουν δείξει όλον αυτό τον καιρό για μια ακόμα φορά γιατί είναι οι ιδανικοί αυτόχειρες !

Σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ορθοπολιτικής υστερίας έχουν επιδοθεί εδώ και λίγα χρόνια σε μια άνευ πολέμου πολεμική εναντίον της συγκεκριμένης χώρας και διοργάνωσης και στηριζόμενοι κυρίως σε fake news του Αγγλικού τύπου περί 6.500 νεκρών εργατών στα έργα και στις διαμαρτυρίες του πανίσχυρου λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ για τα δικαιώματα των συγκεκριμένων μειονοτήτων σε αυτή την Ασιατική μουσουλμανική χώρα…

Και που κολλάει αυτό με την πολιτική θα μου πείτε ; Πρώτον στο ότι οι ηλίθιοι δυτικοί αστοί δεν είπαν κουβέντα για το παγκόσμιο κύπελλο της φασιστικής τρομοκρατικής Ρωσίας του 2018, ενώ μίλησαν λιγότερο και για τις δύο Ολυμπιάδες που έκανε η Κίνα-το μεγαλύτερο κάτεργο του πλανήτη- το 2008 τη θερινή και πέρσι τη χειμερινή !

Μέγιστη και αναμφισβήτητη υποκρισία λοιπόν που μας δείχνει σαφώς και ότι οι ορθοπολιτικοί φωνάζουν μόνο όπου τους παίρνει, ενώ δυσκολεύονται να συγκρουστούν με συμφέροντα με τα οποία δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τα βάλουν !

Και για να εμβαθύνουμε λίγο, είναι προφανές ότι η πολιτική ορθότητα είναι ένα κατασκεύασμα της δυτικής αστικής τάξης για χ ή ψ λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε. Πως όμως αυτοί οι δυτικοί αστοί να φωνάξουν κατά της Κίνας, όταν την έχουν τόση ανάγκη για τις επιχειρήσεις τους και για φθηνά εργατικά χέρια ;;

Και ποιος δυτικό αστός να τολμούσε να μιλήσει κατά της Ρωσίας όταν η Ευρώπη είχε εξαρτηθεί ενεργειακά από αυτήν,με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα ; Αντίθετα είναι πολύ πιο εύκολο να χτυπήσεις προπαγανδιστικά μια μικρή χώρα και μικρή αγορά, όπως το Κατάρ. Όλα λοιπόν έχουν την εξήγησή τους και δεν είναι τυχαία…

Δεύτερο και κυριότερο  είναι ότι καταλήγουμε στο ότι η αφελής ορθοπολιτική δύση χτυπάει μια χώρα, όπως το Κατάρ, την οποία έχουμε ανάγκη και γεωπολιτικά και κυρίως ενεργειακά, καθώς τη χρειαζόμαστε για να αντικαταστήσουμε το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της νεοχιτλερικής Ρωσίας !

Στο δε τίτλο μας-και πέρα από την ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου- δεν λέμε καθόλου τυχαία διαχρονικά ιδανικό αυτόχειρα τη δύση και εξηγούμε…

Είναι η ίδια δύση που φώναζε φανατικά κατά του Αμερικανικού πολέμου στο Βιετνάμ (και ορθώς φώναζε) αλλά ελάχιστα κατά του αντίστοιχου Σοβιετικού πολέμου στο Αφγανιστάν. Φώναξε επίσης κατά του Αμερικανικού πολέμου στο Ιράκ (και πάλι ορθώς φώναξε) αλλά δεν είπε τίποτε για την Πουτινική πολεμική κτηνωδία στην Τσετσενία ή είπε λίγα πράγματα για την αντίστοιχη πολεμική κτηνωδία των Πούτιν-Άσαντ στη Συρία.

Η ίδια δύση που δαιμονοποίησε τον δαιμόνιο Αμερικανό διπλωμάτη Χένρι Κίσινγκερ, αλλά δεν είχε να πει παρά ελάχιστα για τους αντίστοιχους Σοβιετικούς.

Και να πάμε και στα πιο πρόσφατα, η δύση δεν πήρε χαμπάρι τι εστί Πούτιν και Πουτινική Ρωσία -αν και αυτό δεν ήταν καθόλου δύσκολο- και μάλιστα η Ευρώπη φρόντισε να εξαρτηθεί και ενεργειακά από αυτό το σιχαμερό απάνθρωπο καθεστώς , με τα γνωστά αποτελέσματα που πλέον βιώνουμε σήμερα όλοι μας !

Τέλος είναι η ίδια δύση που υιοθετεί ηλίθια ορθοπολιτικά κινήματα όπως ο βιγκανισμός, η Γκρέτα Τούνμπεργκ κλπ. τα οποία είναι λίγο ως πολύ υποκινούμενα και αυτά από τη Ρωσία του Πούτιν προκειμένου να διαβάλλει οικονομικά και πολιτικά τη δύση.

Για άλλη μια φορά λοιπόν-και με αφορμή το μουντιάλ του Κατάρ- η δύση πυροβολεί τα πόδια της και με την Ευρώπη μας να στέκεται πάντοτε ιστορικά χειρότερη και πιο μοιραία από την Αμερικανική υπερδύναμη.