“Θύελλα” αντιδράσεων από την πολιτική ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα !

Aθλητικά Ειδήσεις Μεσσηνία Ποδόσφαιρο

“Θύελλα” αντιδράσεων στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας ξεσήκωσε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου !

H εν λόγω ανακοίνωση ανέφερε συγκεκριμένα πως: 

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και σε θέματα που αφορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Γι’ αυτό και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού.

Καλεί δε τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές”.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Καλαμάτα, μετά τις αντιδράσεις και τα πολλά  επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να τα “μπαλώσει” με δεύτερη ανακοίνωση η οποία ανέφερε…

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς ούτε αναγκάζουν, ούτε επιβάλλουν τι θα ψηφίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος μας ο οποίος μένει στις ΗΠΑ, σαν ομογενής έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα του και πάντα θα είναι δίπλα στους Μεσσήνιους πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Στήριξη σε Μεσσήνιους που ασχολούνται με τα κοινά της πατρίδας μας, σημαίνει πολλαπλά οφέλη για όλους!”

Ωστόσο δεν κατάφερε να το συμμαζέψει ,καθώς η πρώτη ανακοίνωση και το περιεχόμενό της ήταν σαφέστατο…

Μάλιστα οι περισσότερες παρασκηνιακές πηγές λένε πως η ανακοίνωση στήριξης του πτωχού από την τοπική μας ομάδα ήταν μια ανταπόδοση προς τον Σαμαρά πιθανής βοήθειάς του για κατασκευή νέου γηπέδου στη μαύρη θύελλα του Πρασσά !…