Η υποκρισία με τη διαπλοκή και με Μαρινάκη, Σαββίδη…

Διακυβέρνηση Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Αν τη δεδομένη στιγμή μιλήσουμε για διαπλοκή στην Ελλάδα και ειδικότερα για τα δύο σημερινά κόμματα εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ.), η απλοϊκή ανάλυση των πραγμάτων λέει μόνο τα εξής:

Ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζεται και διαπλέκεται με τον πολύ σκοτεινό-κατηγορούμενο και για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών- εφοπλιστή και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη (ο οποίος συνδέεται και με φιλία με την οικογένεια Μητσοτάκη) και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ίδιο με τον Ρωσοπόντιο-και φυσικά μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ- Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο μια στοιχειωδώς πιο ψαγμένη ανάλυση μας δείχνει και άλλα πράγματα για τα οποία ελάχιστοι μιλούν. Κατά πρώτον ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι-όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν- και ένας εκ των χρηματοδοτών της Χρυσής Αυγής και έτσι εξηγείται και ο φιλοχρυσαυγητισμός της σημερινής Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη !

Είναι θυμίζω αυτή η Νέα Δημοκρατία που κατέβαινε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μαζί με φασίστες και ναζί, και που δικαιολογούσε και τα επεισόδια που δημιούργησαν οι τελευταίοι, και που έστησε και καταλήψεις σε σχολεία της βόρειας Ελλάδας και πάλι μαζί με Χρυσαυγήτες !

Από την άλλη ένας μύθος θέλει τον Μαρινάκη να είναι στα μαχαίρια με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μιας που ο ένας καταγγέλλει τον άλλον. Όμως η πραγματικότητα μας δείχνει και πάλι άλλα !

Άραγε θυμάται κανένας πως ο κύριος Μαρινάκης ήταν ένας από τους λίγους ολιγάρχες στους οποίους η κυβέρνηση του Τσίπρα ήθελε-τότε με τον φασιστικό νόμο Παπά- να δώσει κανάλι ; Αυτό πως εξηγείται αφού είναι στα μαχαίρια ;

Εξηγείται αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει στο Δήμο Πειραιά όπου δήμαρχος είναι ο Γιάννης Μώραλης, άνθρωπος του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, και ο οποίος στηρίχτηκε ουσιαστικά στις περασμένες εκλογές και από τον ΣΥΡΙΖΑ !  

Από τον ίδιο συνδυασμό εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και- για να μην κοροϊδευόμαστε- ουσιαστικά ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται στα χέρια του Μαρινάκη εδώ και μια πενταετία…

Και γιατί ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη και τον Μώραλη στο Δήμο Πειραιά ; Προφανής η απάντηση…για να στηριχθούν και να προωθηθούν όσο καλύτερα γίνεται τα Κινέζικα συμφέροντα στον Πειραιά και ειδικά της COSCO στο λιμάνι.

Αν λοιπόν κρίνουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του λιμανιού του Πειραιά έχει πλέον περάσει στους Κινέζους, Μαρινάκης και Μώραλης έχουν κάνει πολύ καλά τη βρώμικη δουλειά που ξεκίνησε ο Ρώσος πράκτορας Κώστας Καραμανλής !

Άραγε η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη εμπλέκεται εδώ και τι θέση έχει επί του θέματος του λιμανιού και των Κινέζων ; Μόλις προ ημερών λοιπόν ο ρωσόφιλος και Κινεζόφιλος Μητσοτάκης κατέβηκε στο λιμάνι του Πειραιά και έδωσε τα διαπιστευτήριά του σε COSCO και Κινέζους !

Να λοιπόν τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει τον Μαρινάκη μήλο της έριδος για τα δύο κόμματα εξουσίας και ποιο ακριβώς είναι το «τοίχος» που ενώνει Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή οι Ρώσοι και οι Κινέζοι) !

Μήπως όμως και ο Ιβάν Σαββίδης πατάει σε «δύο βάρκες» ; Αν πιστεύετε πως όχι, τότε πως εξηγείται που ο ίδιος και το κανάλι του στηρίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα και ταυτόχρονα εναντιώθηκαν σε αυτήν, με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στα οποία ο Σαββίδης πρωτοστάτησε στην οργάνωση και υποστήριξή τους ;

Και ποιος άραγε μπορεί να πιστέψει ότι η μαριονέτα που λέγεται Μητσοτάκης μπορεί να συγκρουστεί με τα συμφέροντα της πανίσχυρης Καραμανλικής πτέρυγας και να πάει κόντρα στα συμφέροντα Σαββίδη και Ρωσίας (όταν μάλιστα οργιάζουν και οι φήμες ότι το πρόσφατο ταξίδι Μητσοτάκη στη Ρωσία οργάνωσε ο Σαββίδης) ;

Κάπου εκεί κολλάει και η κομμουνιστικής προέλευσης οικογένεια του ολιγάρχη Κόκκαλη, με τον Πέτρο Κόκκαλη που κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ! Σε αυτήν την περίπτωση, για να μην βγει προς τα έξω η κρυφή ενότητα ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.με Μαρινάκη (και με τον Ολυμπιακό να ενώνει Μαρινάκη-Κόκκαλη), οι τελευταίοι έστησαν έναν, κατά τη γνώμη μας, στημένο καυγά με πόλεμο δηλώσεων και αλληλοκατηγορίες για διαπλοκή.

Τέλος ,για να μην υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, και προς επιβεβαίωση της ρωσοδουλείας του καιροσκόπου Μητσοτάκη (ως άξιος συνεχιστής του Κώστα Καραμανλή)μπορείτε να διαβάσετε την παρακάτω συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο πρακτορείο TAS και να φρίξετε όπως εμείς !

https://www.protothema.gr/politics/article/868789/mitsotakis-sto-tass-i-ellada-endiaferetai-gia-rosikes-ependuseis/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *