Η πολιτικά ορθή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ και η επικινδυνότητά της

Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μειονεκτεί απέναντι σε μια ανεπαρκέστατη και αυταρχική κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά φυσικά το δείχνουν και τα δημοσκοπικά νούμερα και ερωτήσεις, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά στις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν εκτιμούμε ότι παραμένει μια ένωση ακραίων αριστερών γκρουπούσκουλων που στην πραγματικότητα η ατζέντα του απευθύνεται, σε μεγάλο βαθμό, μόνο σε μειοψηφίες ιδεοληπτικών συμπολιτών μας.

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή νέα κρούση και εμμονή τους προς τη Νέα Δημοκρατία περί γάμου ομοφυλοφίλων, τεκνοθεσιών, γονέα 1 και γονέα 2 (και πάντα σύμφωνα με νομοσχέδιο που ήθελε να καταθέσει στη Βουλή, αλλά δεν εγκρίθηκε), θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτήν την πολιτικά ορθή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ-που τη θεωρούμε πολύ κοινωνικά επικίνδυνη-και πάντα σύμφωνα με όσα λέει το πρόγραμμά και οι κατά καιρούς προτάσεις του.

  • Καταρχήν σε ότι αφορά τους ΛΟΑΤΚΙ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει μόνο τα παραπάνω, αλλά είναι και το ένα από τα δύο κόμματα που έστειλε εκπρόσωπο στην ανεκδιήγητη επίσκεψη drag queen σε σχολείο της Θεσσαλονίκης !!

Δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί καθώς υπεραμύνθηκαν φανατικά αυτής της επιλογής και χαρακτηρίζοντας ομοφοβικό και ρατσιστή όποιον διαφωνεί (όλα αυτά παρέα με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη)!

  • Ανοιχτά σύνορα για όλους στο μεταναστευτικό-προσφυγικό.Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά το έκανε πράξη όταν ανήλθε στην εξουσία και μάλιστα εντελώς άναρχα και προβοκατόρικα και τα αποτελέσματα τα είδαμε άμεσα με σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν και για τους Έλληνες και για τους ίδιους τους πρόσφυγες.
  • Αποποινικοποίηση ναρκωτικών με ελεύθερη πώληση για όλους που είναι μια θέση που είχε ανέκαθεν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν αποπειράθηκε να την περάσει στην κυβερνητική του θητεία.
  • Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια φεμινιστική θέση που σε αρκετούς ακούγεται προοδευτική, αλλά στην πραγματικότητα είναι παρωχημένη και άκρως διχαστική και αυτή είναι η νομική αναγνώριση της λεγόμενης γυναικοκτονίας. Αυτό δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο πέρα από το ότι μια δολοφονία μιας γυναίκας από το σύντροφό της θα τιμωρείται πιο βαριά από μια δολοφονία άντρα από τη σύντροφό του. Δηλαδή ότι περίπου συμβαίνει στο Ιράν, αλλά από την ανάποδη !

Νομίζουμε ότι ο μέσος ψηφοφόρος στη χώρα μας θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τι πρεσβεύει το κόμμα που σκοπεύει ή σκέφτεται να ψηφίσει και φυσικά αυτό ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι και κόμμα εξουσίας.

Και το λέμε αυτό γιατί πιστεύουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη με αυτές τις απόψεις-μεταρρυθμίσεις και αν κάνει το λάθος να ξανακάνει τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση (είτε σε αυτές, είτε σε άλλες εκλογές) μπορεί να βρει κάποια προβλήματα και καταστάσεις που θα προκύψουν μπροστά του.

Εμείς βέβαια έχουμε πολλές φορές καταφερθεί κατά αυτή της κυβέρνησης του αλαζόνα Μητσοτάκη, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραμένει ανεκδιήγητος και πως είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική λύση. Για την ακρίβεια-πέραν όλων των ελαττωμάτων του-ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αηδείς κουλτουριάρηδες ξένοι και επικίνδυνοι για την Ελληνική κοινωνία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *