Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει τις…μπαγαποντιές της !

Life style Τηλεόραση

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM 1 έκανε η Μέγκι Ντρίο, που αποκάλυψε στην εποχή «Ευτυχείτε» πως είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι κινητό τηλέφωνο και αλκοόλ !

H απρόσμενα συμπαθής Αλβανίδα μοντέλο είπε πως απαγορεύονταν τα κινητά και το αλκοόλ, παρόλα αυτά είχε καταφέρει να βάλει και τα δύο μέσα στο σπίτι κάνοντας “γλύκες” στους τεχνικούς και άλλους άντρες που βρίσκονταν εκεί !

“Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν απ’ έξω και σε κάποιους από αυτούς άρεσα πολύ, ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, οπότε τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που ερχόντουσαν και μπαινοβγαίνανε. Σε έναν άρεσα πολύ και με βοηθούσε».

Η Μέγκι αποκάλυψε επίσης ότι το κινητό το έκρυβε στην πόρτα του δωματίου της, όμως κάποια στιγμή την ανακάλυψε μία άλλη παίκτρια, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη !

«Η Γαρυφαλλιά το είπε σε όλες κι έγινε μια σύσκεψη κι έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας θέλανε εκτός, λέγανε ότι κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα έκαναν αυτές, ότι σπάγαμε τους όρους του συμβολαίου. Θα μπορούσαν να μας είχαν διώξει. Δυο φορές είχαμε περάσει αλκοόλ μέσα, εγώ και οι δύο φίλες μου».

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο παρακάτω…