Εντύπωση έχει κάνει και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια-κυρίως αρνητικά, αλλά και μερικά θετικά-η συμπεριφορά της εθνικής μας τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη μετά από μια νίκη επί μιας αντιπάλου από το Καζακστάν στο τουρνουά του Μπαντ Χόμπουργκ όπου αγωνίστικε τις τελευταίες μέρες.
Στο χαιρετισμό μετά τον αγώνα η Σάκκαρη (που έχει πάρει για τα καλά την αγωνιστική κάτω βόλτα, όντας πλέον στο νούμερο 85 της παγκόσμιας κατάταξης !) εγκάλεσε την αντίπαλό της με απρεπή τρόπο μπροστά στην κάμερα, διότι λέει δεν την κοίταζε στα μάτια όταν τη χαιρετούσε συμπληρώνοντας πως δεν τη συμπαθεί κανένας !
Τι ποιο σύνηθες να είναι σκυθροπός ένας αθλητής ή αθλήτρια μετά από ήττα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έχουν ακούσει αθλητή να εγκαλεί δημοσίως έναν άλλο για κάτι τέτοιο, ούτε να τον αποκαλεί αντιπαθητικό
Απο που αντλεί αυτή την αλαζονεία η κυρία Σάκκαρη δεδεομένου ότι οι τενιστικές της επιδόσεις είναι σε κάθετη πτώση ; Νομίζουμε ούτε καν από την αστική της καταγωγή, αφού αυτό στο τένις είναι αρκετά σύνηθες.
Πιστεύουμε ότι όλο αυτό είναι μια άτυπη αλαζονεία της εξουσίας, δεδομένης της γνωστής σχέσης της τενίστριας με τον γιό του πρωθυπουργού, οπότε εκπροσωπεί ένα ολόκληρο βαθύ κράτος που την κανακεύει εντός της χώρας και αυτή νομίζει ότι μπορεί να φέρεται έτσι και στους ξένους.
Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι και οι σχέσεις και οι αθλητικές επιτυχίες έρχονται κια παρέρχονται εύκολα, αν τα μυαλά δεν είναι μέσα στο κεφάλι. Διαφωνείται ή μήπως είμαστε υπερβολικοί ;