Η Ελληνική αντιπολίτευση στο πλευρό του νεοχιτλερικού εισβολέα στην Ουκρανία ! – Να απολογηθεί όλο το πολιτικό σύστημα !

Διακυβέρνηση Διεθνή Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Δεδομένης της απόλυτης κυριαρχίας των Ρωσόφιλων και της προπαγάνδας τους μέσα στην πατρίδα μας (πράγμα για το οποίο μιλάμε πολλά χρόνια στις αναλύσεις μας), έχει τεράστιο ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς το τι λένε τα Ελληνικά κόμματα και η κυβέρνηση για τη Χιτλερικού τύπου πολεμική επέμβαση των Ρώσων στην Ουκρανία.

Η μεν κυβέρνηση του Μητσοτάκη κράτησε τελικά τα προσχήματα-για λόγους που ίσως χρειάζεται ένα ξεχωριστό άρθρο για να αναλύσουμε-και τάχθηκε καθαρά υπέρ των Ουκρανών αμυνόμενων, παρόλη την αλαζονεία και πολιτική κατάπτωση που χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη και την ηγετική του ομάδα.

Υπάρχει ωστόσο ο Υπ.Εξ. Δένδιας που είναι σεσημασμένος Ρωσόφιλος και θαυμαστής του Κερκυραίου  δικτάτορα Καποδίστρια στον οποίον αξίζει να αναφερθούμε…

Όσον αφορά τον κύριο Δένδια λοιπόν δεν είναι μόνο τα συνεχόμενα πάρε-δώσε του με Πούτιν και Λαβρόφ (θυμίζω βρισκόταν στη Ρωσία λίγες μόνο μέρες πριν τη Ρωσική εισβολή και παρίστανε τον διαμεσολαβητή), αλλά και ότι, εν μέσω της επίθεσης στην Ουκρανία, βγήκε και είπε πως η Ρωσία θα μας είναι χρήσιμη στο μέλλον ως αντιστάθμισμα στην Τουρκική επιθετικότητα !

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο ανόητο και βρώμικο είναι αυτό που εκστόμισε ο Δένδιας, δεδομένης της συμμαχίας Ρωσίας-Τουρκίας που έχει προηγηθεί, αλλά και της στάσης της τυχοδιωκτικής στάσης της Τουρκίας απέναντί στη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Καθόλου τυχαίες λοιπόν οι φήμες για ρήξη μεταξύ Μητσοτάκη και Δένδια δεδομένης της ακραιφνούς ρωσοφιλίας του δεύτερου (ο οποίος εμφανίζεται και ως πατριώτης στον ανυποψίαστο λαουτζίκο) και ο οποίος φαίνεται πως πίεζε για μια πιο ουδέτερη ή και φιλορωσική στάση στο Ουκρανικό !

Αν πας ωστόσο στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης-κοινοβουλευτικά και μη- σε πιάνει θλίψη, καθώς οι μάσκες έχουν πέσει για τα καλά ! Μοναδική εξαίρεση το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που συντάσσεται με την κυβέρνηση στο Ουκρανικό, προσπαθώντας να παρουσιαστεί πιο ευρωπαιόφιλο.

Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει από πρώτη ματιά-μέσω Τσίπρα και κατρούγκαλου-τη Ρώσικη εισβολή, μόνο που αν δεις τις θέσεις και αναλύσεις και στελεχών του και του φιλικού του τύπου (πχ. Αυγή και Εφημερίδα των συντακτών), το ξέπλυμα Ρωσίας και Πούτιν είναι καταφανές έως και ξετσίπωτο !

Θέσεις όπως το κακό ΝΑΤΟ που περικυκλώνει τη Ρωσία ή που δεν την ενέταξε στην ασφάλεια του πλανήτη (δηλ.τον «λύκο να φυλάει τα πρόβατα») ή και η υπενθύμιση παλιότερων πολεμικών επεμβάσεων της δύσης είναι σε ημερήσια διάταξη ή ακόμα και η θέση περί Ναζί Ουκρανών.

Ο δε Τσίπρας δηλώνει και επίσημα κατά της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορούμε να κάνουμε τη Ρωσία εχθρό μας και πως πρέπει να έχουμε πολύπλευρη  εξωτερική πολιτική, τη στιγμή βέβαια που η Ρωσία απομονώνεται όλο και περισσότερο διεθνώς !

Από την άλλη το ΚΚΕ που είναι η μήτρα όλων των ρωσόδουλων κομμάτων διοργάνωσε πορεία για ξεκάρφωμα πρώτα στη Ρωσική πρεσβεία και έπειτα στην Αμερικανική, βάζοντας στο ίδιο σακί τη χώρα επιθετιστή με τη χώρα που προσπαθεί να συγκρατήσει τον εν λόγω επιθετιστή !

Κυρίαρχη θέση του ΚΚΕ είναι το «καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», μια θέση φυσικά καθαρά φιλορωσική, ενώ υιοθετεί και όλα σχεδόν τα επιχειρήματα της Ρωσικής προπαγάνδας που αναφέρουμε παραπάνω, όπως περίπου και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Που και που λέει για πρώτη φορά και κάτι εναντίον του Πούτιν, πράγμα που δεν κάνει μόνο για ξεκάρφωμα, αλλά και γιατί ο Πούτιν εκστόμισε και θέσεις κατά Λένιν και Στάλιν στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει, με ιστορικά επιχειρήματα, τη φασιστική αναθεώρηση των συνόρων που πρεσβεύει !

Όλοι αυτοί λοιπόν οι κόκκινοι φασίστες (ΠΑΜΕ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και κάτι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ρουβίκωνας, Μ.Λ. κλπ.) οργάνωσαν μια αντισυγκέντρωση της ντροπής την ώρα που πολίτες διαδήλωναν στην Αθήνα υπέρ της αμυνόμενης Ουκρανίας και κατά του πολέμου ! Τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε εκτός του ότι οι συγκεκριμένοι είναι υπέρ του πολέμου και κατά της Ουκρανίας που πολεμάει για εθνική ανεξαρτησία ;

Μια από τα ίδια περίπου είναι και ο Βαρουφάκης ,μόνο που αυτός λέει που και που Πούτιν αυταρχικό ηγέτη και καταδικάζει και πράξεις τους όπως ο πόλεμος στην Τσετσενία.

Αυτό το κάνει ο Γιάννης με ένα Ν γιατί αλλιώς δεν θα μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται στο μικρό κοινό του ως Ευρωπαϊκή αριστερά ή αναρχοαριστερά που καταδικάζει τον ιμπεριαλισμό κλπ…

Και από την άλλη βέβαια υπάρχουν τα κόμματα της ακροδεξιάς (Ελληνική Λύση, Κασιδιάρης, Χρυσή Αυγή, Κρανιδιώτης-Τζήμερος) που είναι πιο ξετσίπωτα φιλοπουτινικά και από αυτά της αριστεράς και ακόμα χειρότερα ο τύπος που τα εκφράζει, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη ναζιστική εφημερίδα «Μακελειό» του Χίου και η οποία μάλιστα καλεί ουσιαστικά σε βία κατά της Ελλάδας και κανείς δεν τους εγκαλεί !!

Και καθώς βέβαια η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο πέραν από οι δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες της νέας εποχής, τα πιο πιστά λυσσασμένα σκυλιά του Χίτλερ Βλαδίμηρου και έτοιμοι να κάνουν και τα χειρότερα κατά της πατρίδας τους και του πλανήτη προκειμένου να υπηρετήσουν το φασιστικό αφεντικό τους !

Οι ακροδεξιοί είναι στην πραγματικότητα οι ηλιθιότεροι όλων διότι δεν καταλαβαίνουν ότι υπηρετούν έναν αμετανόητο κομμουνιστή και οποίος όταν πετύχει τους στόχους του θα τους εκκαθαρίσει και αυτούς και θα τους στείλει είτε στον θάνατο, είτε να σαπίζουν σε φυλακές και εξορίες (δες και περίπτωση Μιλόσεβιτς με τον φασίστα Αρκάν και το στρατό των Σέρβων φασιστών Τσέτνικ) !

Όπως και να έχει η κοινή γνώμη είναι δυστυχώς διχασμένη όπου από τη μια έχει γεννηθεί ένα φιλοδυτικό, αντιμπεριαλιστικό κίνημα που καταδικάζει τον Πουτινικό πόλεμο, αλλά και από την άλλη οι αμετανόητοι Πουτινικοί (καλυμμένοι ή πιο ξετσίπωτοι) και οι οποίοι είναι πιο κυνικοί και φανατικοί από ποτέ, παρά και την πρόσφατη συμμαχία Ρωσίας-Τουρκίας !

Αυτοί βέβαια δεν εμφανίστηκαν τυχαία, αφού το ίδιο το Ελληνικό βαθύ κράτος (κόμματα, τύπος, διανόηση κλπ.) τους έχει δημιουργήσει δουλεύοντας αντιδυτικά εδώ και δεκαετίες και να που τώρα τους βρίσκουμε μπροστά μας !

Οφείλουμε πάντως να είμαστε ως Έλληνες όσο το δυνατόν πιο ενωμένοι απέναντι στον Ρωσικό εχθρό- που πλέον έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πιο κτηνώδες του πρόσωπο και απέναντι στην Ελλάδα- και υπάρχει ο καιρός να απολογηθεί όλο το πολιτικό κατεστημένο (και η σημερινή κυβέρνηση μεταξύ αυτών) για τη χρόνια ρωσοφιλία του και τις αμφιλεγόμενες πολιτικές και προπαγάνδα του.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *