Η Ελλάδα των θλιβερών Γουμενίδηδων…

Life style

Είναι γνωστό ότι και το δικό μας site έχει και Life style ενότητα-και αυτό είναι μια συνειδητή απόφαση- όπου συμπεριλαμβάνεται και το gossip, όμως ότι κάνουμε το κάνουμε με μέτρο, σεβασμό στον αναγνώστη αλλά και στα πρόσωπα που αναφέρονται στη στήλη μας.

Δυστυχώς όμως δεν κάνουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη δημοσιογραφία αυτά τα αυτονόητα και υπάρχουν και ρυπαροί τύποι που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Ένας από αυτούς είναι ο “κύριος” Νάσος Γουμενίδης ο οποίος και δυστυχώς θεωρείται κορυφή στο χώρο, διότι προφανώς η Ελλάδα το συνηθίζει να επιβραβεύει τους πιο trash αδίστακτους.

Ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι μόνο ότι βγάζει χολή και λάσπη για άτομα με τα οποία ασχολείται στις στήλες, του αλλά ότι ενίοτε φέρεται και απαίσια στα social media, σε ανθρώπους που πιθανώς να έχουν αντίθετη άποψη σε κάτι από αυτόν. 

Για του λόγου το αληθές δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο στο facebook τι είδους αισχρό σχόλιο έκανε προς έναν αναγνώστη με τον οποίο συγκρούστηκε !

Τι να πούμε ; Να τον χαίρονται  αυτόν τον τύπο όσοι του δίνουν αξία, συνεργάζονται μαζί του και τον καλούν και στα κανάλια τους !…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *