Η Ελένη Αλειφέρη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Ειδήσεις Μεσσηνία

Ξεκίνησαν οι επαφές με τους θεσμικούς φορείς της υποψηφίας Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη», Ελένης Αλειφέρη. Σε αυτό το πλαίσιο  έγινε χθες η πρώτη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ Χρυσόστομο.

Κατά τη συνάντηση έγινε μια αναγνωριστική συζήτηση, καθώς και αυζήτηση για γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη αλλά και για θέματα ανάπτυξης όπως οι ξενοδοχειακές υποδομές, η αξιοποίηση της Δυτικής Παραλίας κ.ά.αλλά και για το ζήτημα της μετεγκατάστασης του, κορεσμένου πλέον, Νεκροταφείου, των αστέγων και λοιπών θεμάτων…

Επιπλέον η κυρία Αλειφέρη ενημερώθηκε για το πρόγραμμα έργων που προωθεί η Μητρόπολη Μεσσηνίας όπως πχ. για τον  Ξενώνα Φιλοξενίας Συνοδών Ασθενών του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Από την πλευρά της η κυρία Αλειφέρη τόνισε πως ο Συνδυασμός της δεν χαρακτηρίζεται από προσωπικές φιλοδοξίες, συζητά με πολίτες και φορείς προκειμένου να τίθενται όλες οι απόψεις στον διάλογο. Αναφέρθηκε τέλος στην αγαστή συνεργασία που θα πρέπει να έχουν όλοι οι φορείς-και ιδιαίτερα ο Δήμος με την Εκκλησία- για να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο της πόλης μας  και τους πολίτες του.

 Σημειώνουμε τέλος ότι την κυρία Αλειφέρη συνόδευαν στη συνάντηση με τον κ. Χρυσόστομο τα μέλη του Συνδυασμού, Γιάννης Αδαμόπουλος και Αθηνά Ξανθάκη.

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *