Η αστυνομία ψάχνει την Αννίτα Πάνια !

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο η αστυνομία αναζητά από χθες την δημοφιλή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια και μάλιστα, πήγε και περιπολικό στις εγκαταστάσεις του καναλιού Νέο Epsilon, αλλά δεν την βρήκε !

Τι έχει συνέβη; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εταιρεία  «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» φέρεται να μήνυσε την Αννίτα Πάνια, ως παρουσιάστρια και υπεύθυνη της εκπομπής, η οποία και προφανώς κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφορο ! 

Για ποιόν λόγο συνέβη αυτό θα εξηγήσουμε παρακάτω, όμως είναι γεγονός πως την Κυριακή, όλοι ήταν στο πλατό της εκπομπής και περίμεναν την παρουσιάστρια για να βγει η εκπομπή στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η Αννίτα Πάνια ενημέρωσε πώς πρέπει να φύγει διότι ήταν άρρωστος ο πατέρας της….

Κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Αννίτα Πάνια έχει συλληφθεί δεν επιβεβαιώνονται, αφού η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί ακόμα και μάλιστα το αυτόφωρο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία  διαφημίζεται στην εκπομπή της Πάνια στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon και προχώρησε στη μύνυση για τον λόγο ότι είχαν δώσει εντολή προβολής προϊόντος τους στον τηλεοπτικό σταθμό νέο Epsilon και στις εκπομπές «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019, έναντι ποσού 6000 ευρώ, αλλά αυτή η προβολή ποτέ δεν έγινε.

Δεν έγινε διότι-σύμφωνα πάντα με την εταιρεία-μια ανταγωνιστική εταιρεία ξεκίνησε να προβάλλει στις ίδιες εκπομπές ένα ανταγωνιστικό προϊόν, που το χαρακτηρίζει “κάρτα υγείας”, ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό τους που τιτλοφορείται ως “κάρτα ομορφιάς”.

Η ενέργεια αυτή θεωρείται αθέμιτη και ανταγωνιστική ,όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά και γιατί είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

“Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική  τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς», αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά της COSMEDICAL….

Είτε συλληφθεί τώρα, είτε όχι η Αννίτα Πάνια, είναι προφανές ότι τον λόγο σε αυτήν την υπόθεση θα έχουν τα δικαστήρια…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *