1

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο με τον σύντροφό της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη, παντρεύτηκε τελικά με θρησκευτικό γάμο σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ και έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της και μάλιστα παρανυφάκι στον γάμο ήταν η υιοθετημένη κόρη του ζευγαριού, Εύα, που πριν από λίγες ημέρες έγινε τριών ετών !

Θυμίζουμε πως η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2021 σε στενό κύκλο, ενώ λίγους μήνες αργότερα  απέκτησαν-μέσω τεκνοθεσίας- το πρώτο τους παιδάκι.

Θυμίζουμε ότι η Ευγενία είχε μιλήσει και παλιότερα για το θέμα της τεκνοθεσίας αυτού του παιδιού από την Αφρική και είχε πει-μεταξύ άλλων-τα εξής:

«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί» και πρόσθεσε:

«Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε.

Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα.

Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα»για την υιοθεσία της κόρης της.