Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου! Ποιος είναι ο σύντροφος της τραγουδίστριας;

Life style Ειδήσεις life

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Λιόλιου !

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, η αγαπητή τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση εδώ και έξι μήνες.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου είναι γνωστό στέλεχος της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Records. και συγκεκριμένα  υπεύθυνος για τα live των καλλιτεχνών της εταιρείας.

Όσα είχε πει η Κατερίνα  για την προσωπική της ζωή !

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό.

Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, ότι όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση.

Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ ! Λίγο καταλάγιασα κάπως», είπε σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο η Κατερίνα Λιόλιου όταν ρωτήθηκε για την προσωπικής της ζωή…

image_pdfimage_print