Επιβεβαίωσε το χωρισμό της η Καινούργιου !

Life style Ειδήσεις Τηλεόραση

Στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου  καλεσμένη ήταν Κατερίνα Ζαρίφη και οι δυό τους-που γνωρίζονται αρκετά καλά-που  μίλησαν μεταξύ άλλων για για σχέσεις. Το κομμάτι αυτό έχει ενδιαφέρον διότι οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού της…

Η Καινούργιου ρώτησε λοιπόν κάποια στιγμή την Ζαρίφη για την σχέση της και με αφορμή αυτό, και η Ζαρίφη ρώτησε την Καινούργιου για το πως είναι αυτή την περίοδο. «Μην διαβάζεις όσα γράφονται» είπε η ξανθιά παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση από την Ζαρίφη: «Μα δεν γίνεται αφού γράφεται παντού» !

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε λέγοντας «Εντάξει, εγώ δεν έχω μιλήσει όμως που ξέρεις τι γίνεται», τότε η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε την ερώτηση που έφερε την επιβεβαίωση του χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

«Εσύ γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμα;», είπε η Ζαρίφη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να λέει: «Εγώ… μου τελείωσε». (βίντεο παρακάτω).

Αν μη τι άλλο αυτή η ατάκα της Καινούργιου δείχνει απογοήτευση και η απογοήτευση λογικά πρέπει να δείχνει πρόσφατο χωρισμό !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *