1

Ελένη Μενεγάκη: Οριστική η απόφασή της – Αδειάζει το καμαρίνι της !

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση αποχώρησής της παρουσιαστριας από το κανάλι µε τη λήξη του συµβολαίου το επερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγές από το περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη υποστηρίζουν πως υπήρξε μια σειρά καταστάσεων που της έδειξαν πως δεν έχει πλέον όση προσοχή θα ήθελε από το κανάλι της γεγονός που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Μια άλλη πληροφορία που ενισχύει αυτό το σενάριο αναφέρει πως µεταξύ Alpha και Ελενης  υπήρξαν και κάποιες οικονοµικές εκκρεµότητες, οι οποίες όµως λύθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα. Πάντως ενώ µέχρι τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες, τώρα που λέγεται πως πήρε τις αποφάσεις της δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Μάζεψε τα πράγµατα από το καμαρίνι της !

Σύµφωνα μάλιστα µε ασφαλείς πληροφορίες, που αναφέρει δημοσίευμα του «Τv Έθνος»  κάποια πράγµατα που βρίσκονταν χρόνια στο καµαρίνι της Ελένης Μενεγάκη έχουν φύγει µε προορισµό το σπίτι της στα Μελίσσια.

Αυτό που µέχρι στιγµής δεν επιβεβαιώνεται, αλλά λέγεται και ακούγεται ευρέως, είναι πως έχει σταλεί και επιστολή της παρουσιάστριας προς τη διοίκηση του Alpha, µε την οποία ανακοινώνει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους µετά την τυπική λήξη του συµβολαίου της.

«∆εν έχει ρήτρα αποκλειστικής διαπραγµάτευσης. Μετά την ηµεροµηνία λήξης είναι ελεύθερη» υποστηρίζει η ίδια πηγή στο «TV Εθνος». Πάντως, πηγή από το κανάλι της Κηφισιάς ανέφερε πως «ο σταθµός δεν κάνει κανένα σχόλιο για ενεργό συµβόλαιο µε ορίζοντα επταµήνου», προσθέτοντας πως «το συµβόλαιο Μενεγάκη – Alpha λήγει την 31η Ιουλίου 2020».