Εκλογικό κέντρο ανεξάρτητης συμμαχίας πολιτών-εγκαίνια (photos)

Ειδήσεις Μεσσηνία

Χθες, Τρίτη 30 Απριλίου, έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ”  του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας ΜΙΧΆΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.                                                          

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, έγιναν στο πολυχώρο πολιτισμού “ΓΑΙΑ”, παρόντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου, παρόντων όλων των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου που παρέστησαν για να ακούσουν και τις εξαγγελίες του Συνδυασμού.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του Συνδυασμού Μιχ. Αντωνόπουλος, ξεκίνησε εκφράζοντας τη θλίψη και τα συλληπητήρια του για το τραγικό περιστατικό του σαϊτοπόλεμου και εν συνεχεία  αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την πόλη της Καλαμάτας, αλλά και των γύρω χωριών τα οποία υπάγονται στο Δήμο, και τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί.

Πρότεινε δε συγκεκριμένες λύσεις, οι οποίες θα μεταμορφώσουν, προς το καλύτερο, ολόκληρο το Δήμο και ζήτησε από το λαό της Καλαμάτας, τη στήριξη του συνδυασμού, για να δουν μια διαφορετική και καλύτερη Καλαμάτα, χωρίς ιδεολογικούς φραγμούς και διαχωρισμούς.

 

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *