Δικαίωση των «αιρετικών» για τα κίτρινα γιλέκα !

Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Όταν προ λίγων μηνών ξεκίνησε στη Γαλλία το κίνημα των κίτρινων γιλέκων κατά του Μακρόν, είχαμε γράψει ότι πρόκειται για φασιστικό ρωσοκινούμενο κίνημα των δύο άκρων και αντιμετωπίσαμε δυσπιστία ή και χλεύη από πολλούς.

http://taairetika.gr/%CE%BA%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84/

Οι εξελίξεις ωστόσο φαίνεται πως μας δικαιώνουν, καθώς κατά πρώτον σήμερα η μαζικότητα  του συγκεκριμένου κινήματος έχει μειωθεί στο ελάχιστο λόγω ακριβώς της ακραίας ατζέντας και αιτημάτων του.

Βλέποντας αυτή την τεράστια πτώση της δυναμικής τους οι των κίτρινων γιλέκων ξέσπασαν σε ωμή φασιστική βία με σπασίματα και καψίματα και σε σημείο που αποπειράθηκαν να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα μέσα σε ένα κτίριο !!

Ευτυχώς δεν τα κατάφεραν, αλλά το περιστατικό ήταν ίδιο και απαράλλακτο με τη δολοφονική επίθεση στη marfin εν Ελλάδι το 2010 όπου δυστυχώς οι δικοί μας μπαχαλάκηδες κατάφεραν να προκαλέσουν νεκρούς !

Τι συμπέρασμα βγάζουμε εμείς, βάση απλής λογικής, από αυτά τα γεγονότα ; Ότι η Ρωσία και οι εδώ εντολοδόχοι της (ακροαριστεροί και ακροδεξιοί μπαχαλάκηδες) έχουν κάνει την Ελλάδα εργαστήρι και πειραματόζωο ακραίων πολιτικών και τύπων πολιτικής βίας που δοκιμάζουν για πρώτη φορά και στη συνέχεια προσπαθούν να εφαρμόσουν και σε άλλες ευάλωτες χώρες !

Η Γαλλία είναι μια σχετικά ευάλωτη χώρα καθώς διαθέτει, σε σημαντικό βαθμό, αριστερίστικη πολιτική κουλτούρα και εμπεριέχει και σημαντικό ποσοστό αντιδυτικών ρευμάτων. Επιπλέον η Γαλλία έχει, ως γνωστόν, και μια επαναστατική παράδοση.

Αυτή η επαναστατικότητα όμως και την κακή πλευρά της δεδομένου ότι μπορεί να βρεθεί κατά καιρούς κομμάτι του πληθυσμού της χώρας που θα παρασυρθεί από ψευτοεπαναστάτες και προβοκάτορες με σκοτεινά κίνητρα.

Εν προκειμένω τα κίτρινα γιλέκα ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση στη Γαλλική κοινωνία, παρά προσέλκυσαν κυρίως τα δύο άκρα (Λεπέν-Μελανσόν), πέτυχαν ωστόσο να ικανοποιήσουν κρίσιμα αιτήματα, όπως η ματαίωση των πρόσθετων φόρων στα καύσιμα (εξηγούμε στο παραπάνω link γιατί το ήθελαν).

Αυτά τα πέτυχαν κυρίως διότι χρησιμοποίησαν τη βία και γιατί προσπάθησαν να παραλύσουν τη χώρα, αλλά δεν πέτυχαν και να ρίξουν τον Μακρόν (ο οποίος παρά τα στραβά του με το ακραίο και επικίνδυνο κοινωνικό μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλλει είναι οικονομικά φιλελεύθερος και μη ρωσόφιλος).

Αν και ικανοποιήθηκαν αυτά τα αιτήματα τα κίτρινα γιλέκα συνέχισαν τον…ανένδοτό τους με προφανή στόχο να ρίξουν τον Μακρόν, μόνο που- όπως είπαμε- η μαζικότητά τους μειώθηκε έκτοτε εξαιρετικά και έτσι κύλησαν στην ωμή φασιστική βία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *