Δείγματα τυχοδιωκτισμού και στην αυτοδιοίκηση

Διακυβέρνηση Ειδήσεις Ελλάδα Μεσσηνία

Ας μην έχουμε και πολλές αυταπάτες για το αν η δεύτερη τετραετία της Ν.Δ. του Μητσοτάκη θα αυξήσει τον αυταρχισμού και τον τυχοδιωκτισμού τους (και με την έλλειψη βεβαίως οποιασδήποτε σοβαρής αντιπολίτευσης στη χώρα), αφού οι απαντήσεις άρχισαν να δίνονται ήδη και μάλιστα μόνο τα πρώτα δείγματα των επιλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης να δούμε και θα πάρουμε μια καλή γεύση !

Πρώτα ας δούμε τι γίνεται  στα μέρη μας, την Πελοπόννησο όπου ο-μέχρι τώρα αγαπημένος του πρωθυπουργού- Παναγιώτης Νίκας έχασε το χρίσμα και αντικαταστάθηκε από τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Πτωχό.

Και εδώ δεν είναι μόνο το πως ο Μητσοτάκης πούλησε ευχαρίστως τον Νίκα για χάρη του Πτωχού για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια του Σαμαρά, αλλά και η τρομερή μνησικακία του Σαμαρά !

Αυτός λοιπόν  δεν χωνευόταν ποτέ με τον Νίκα, καθώς αυτός ήταν Μητσοτακικός και είχε στηρίξει τη Μπακογιάννη στις εσωκομματικές της Ν.Δ., αντί του Σαμαρά.

Έκτοτε μπορεί φαινομενικά να τα βρήκαν-και ο ένας να κολάκευε τον άλλον δημοσίως-αλλά φαίνεται πως ο Σαμαράς δεν ξεχνάει ποτέ και χτύπησε τον Νίκα πισώπλατα την κατάλληλη στιγμή !

Βεβαίως οι φίλοι μας του ultra Σαμαρικού Best tv κράζουν αλύπητα τον Νίκα και μας θυμίζουν παλιότερες του δηλώσεις γλειψίματος για τον Σαμαρά, αλλά ξεχνούν και τις δικές τους κωλοτούμπες !

Αυτοί ήταν κάποτε ως κανάλι εναντίον του Νίκα ως δήμαρχο Καλαμάτας και στη συνέχεια στράφηκαν υπέρ του όταν αυτός φάνηκε να τα βρίσκει με τον Σαμαρά και να επιτίθενται στον Τατούλη, με τον οποίον ο Νίκας συγκρουόταν.

Σήμερα ως…δια μαγείας είναι πάλι φανατικά κατά του Νίκου και υπέρ της επιλογής του Σαμαρά στο πρόσωπο του Πτωχού ! Είπατε τίποτα;

Πάμε και στο πιο κραυγαλέο που είναι η Θεσσαλονίκη και που μας δείχνει και τι επικρατεί στο πολιτικό μυαλό του -και όχι μόνο στο πολιτικό- Μητσοτάκη.

Εκεί είναι ένας αποτυχημένος δήμαρχος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τον οποίο βρίζει το μεγαλύτερο μέρος των Θεσσαλονικών για την ανυπαρξία του και όμως η Ν.Δ. του έδωσε και πάλι το χρίσμα !

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Πρώτον γιατί αυτός είναι ο εκλεκτός του ιδιότυπου αποικιοκράτη Ιβάν Σαββίδη στη πόλη, κάτι που μας δείχνει ποιο πραγματικό κεφάλαιο ευνοεί και ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός και παρότι ο Σαββίδης θεωρείται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ !

Κατά δεύτερον είναι βέβαια η έντονη φημολογία που υπάρχει για τις ερωτικές προτιμήσεις του κυρίου Ζέρβα που όλα δείχνουν ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή Μητσοτάκη….

Είναι μάλιστα τέτοια η λατρεία του Μητσοτάκη για τις συγκεκριμένες κοινωνικές μειονότητες που δεν περιορίζεται μόνο στο να νομοθετεί συνεχώς για δαύτους (ας μην ξεχνάμε ότι έφτιαξε υπουργείο οικογένειας μόνο και μόνο για να μπορέσει να περάσει πιο εύκολα το γάμο ομοφυλοφίλων !), ούτε και να πλασάρει ύπουλα ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα στην παιδική ηλικία !

Είναι και αυτό το πολυπληθές ομοφυλοφιλικό λόμπι που έχει φτιάξει μέσα στο κόμμα και στο περιβάλλον του και νομίζουμε πως εκεί-μεταξύ άλλων-πρέπει να εντοπίζεται και η προτίμηση του προς τον Ζέρβα !

Και φυσικά είναι προφανές ότι με αυτά τα μυαλά που κουβαλάνε οι κυβερνώντες η τοπική αυτοδιοίκηση περνάει στην πραγματικότητα σε δεύτερο και τρίτο πλάνο, τουλάχιστον πίσω από τις πολιτικές ραδιουργίες και τις…ανθρώπινες ιδιαιτερότητες.

image_pdfimage_print