Βαρουφάκης: Ένας ultra καμουφλαρισμένος φασίστας !

Διακυβέρνηση Διεθνή Ελλάδα Εξ. Πολιτική Πολιτικά

Καταρχήν, πέρα από τα τετριμμένα και αυτονόητα της καταδίκης της επίθεσης στον Βαρουφάκη, οφείλουμε να τονίσουμε πως δεν πρέπει ούτε έχει κανένα νόημα να επιχαίρει ή να χασκογελάει κάποιος για τον ξυλοδαρμό του τελευταίου.

 Και ξέρετε για ποιον-πέρα του αυτονόητου- λόγο ; Διότι προφανώς αυτοί που τον έδειραν το έκαναν όχι από…ευγενικά κίνητρα, αλλά γιατί δεν τον θεωρούν αρκετά κόκκινο και φιλοΠουτινικό ! Πρέπει ωστόσο να πούμε ότι οι δράστες σε αυτά τα δύο πέφτουν έξω και αυτό θα τεκμηριώσουμε παρακάτω !

Το χειρότερο όλων βέβαια είναι ότι  ο κύριος Βαρουφάκης δείχνει να λέει ψέματα (μιλώντας για υποτιθέμενους μπράβους της νύχτας που τον έδειραν ή μη αναγνωρίζοντας κάποιους από αυτούς που του έκαναν την επίθεση και συνελήφθησαν) στη λογική ότι, ναι μεν τα ακροαριστερά γκρουπούσκουλα μισιόμαστε και μεταξύ μας, αλλά μπροστά στον…κοινό συστημικό  εχθρό είμαστε ενωμένοι !

Με λίγα λόγια μπροστά στο…μεγαλείο του σοσιαλισμού και της…παγκόσμιας επικράτησή του, τι αξία έχει και μια σπασμένη μύτη ; Eίναι μια λογική κι’ αυτή…

Και όσο για το φαινόμενο Βαρουφάκη, που δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα στο παρελθόν, είναι μια τυπική περίπτωση πως κάποιος που παρουσιάζεται ως υπέρ-δημοκράτης (που υπερασπίζεται τις γυναίκες, τους ΛΟΑΤΚΙ, το περιβάλλον κλπ.) και επαναστάτης μπορεί να κρύβει μεγάλο συστημικό φασισμό μέσα του !

Διότι είναι γεγονός ότι πολλές φορές ο καθεστωτικός φασίστας μπορεί να φοράει τη μάσκα του δημοκράτη, είτε του αριστερού, είτε του δεξιού, είτε ακόμα και του φιλελεύθερου δημοκράτη και να ξεγελάει κόσμο ! Δείτε πχ. πόσο μαύρο φασισμό έχουν βγάλει Τζήμερος και Μπογδάνος που κάποτε παρίσταναν τους φιλελέυθερους.

Αν επανέλθουμε όμως στον κύριο Βαρουφάκη και στο κατά πόσο κόκκινος και Ρωσόφιλος είναι στην πραγματικότητα, αρκεί να αναφερθούν τα εξής…

Πως ο Βαρουφάκης έδιωξε από συνέδριο του κόμματος του έναν Ρώσο δημοκράτη ακτιβιστή που μιλούσε κατά του Πούτιν και μάλιστα αποκαλώντας τον φασίστα ! (διαβάστε αναλυτικά στο link παρακάτω).

https://www.iefimerida.gr/politiki/rosos-kata-baroyfaki-me-edioxe-epeidi-milisa-kata-toy-poytin

Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τη Ρωσίδα κατάσκοπο «Μαρία Τσάλλα» και τα όσα αποκαλύφθηκαν προ ημερών για αυτήν και μεταξύ αυτών για έναν δικηγόρο που της έβγαλε χαρτιά για να την κάνει δημότη Αλιβερίου, ονόματι Νίκος Λυμπερόπουλος που- μαντέψτε- είναι στέλεχος (και μάλιστα μέλλος της κεντρικής επιτροπής) του ΜΕΡΑ 25 !

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/maria-tsalla-den-thumamai-an-ti-filoxenisa—ti-leei-o-dikigoros-pou-boithise-ti-rosida-kataskopo-na-bgalei-xartia/

Πρόκειται για την ανακάλυψη ενός σκανδάλου που, αν δεν ήμασταν μια διαβρωμένη χώρα από την πολιτική και οικονομική διείσδυση  Ρωσοκινέζων, θα έπρεπε να καταγγελθεί και να ερευνηθεί σε βάθος από τον πολιτικό κόσμο και τον τύπο.

Και όμως είναι βέβαιο ότι δεν θα ανοίξει μύτη και ότι αυτό δεν θα το κάνει κανένας και ότι ο θλιβερός  Βαρουφάκης και το κουλτουριάρκο κομματίδιο του θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να παριστάνουν τους υπερδημοκράτες και τους επαναστάτες !

Από την άλλη βέβαια η δύναμη των λαών για να τιμωρούν τους τυχοδιώκτες της πολιτικής είναι η κάλπη, αλλά βέβαια ο Βαρουφάκης και ο κάθε Βαρουφάκης απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που τον θεωρούν κάτι παρόμοιο με τον εαυτό τους και τα πιστεύω τους και είναι δύσκολο να αφυπνιστούν αρκετοί από αυτούς  και να τον τιμωρήσουν εκλογικά, οπότε και η επανεκλογή του ΜΕ.ΡΑ 25 στη Βουλή είναι δυστυχώς ένα πολύ πιθανό σενάριο. 

Εξάλλου μιλάμε για ένα κόμμα που υπάρχει χάρις στην επιθυμία του Τσίπρα (για πολλούς και διάφορους λόγους) να μην εξαφανίσει τη φωνή του από το πολιτικό προσκήνιο, όπως έκανε με Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου και άλλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *