Α.Παναγιώταρου: Οι αινιγματικές δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού από τον Σχίζα

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Από σαράντα κύματα φαίνεται πως έχει περάσει η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, καθώς τελευταία τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν δίνουν και παίρνουν, κι’ ενώ γενικότερα οι δυο τους διέψευδαν τις φήμες χωρισμού αυτή τη φορά έχουν τηρήσει σιγή ιχθύος !

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε λοιπόν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έξω από το κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας και η ρεπόρτερ  ρώτησε σχετικά με όσα ακούγονται εδώ και λίγες ημέρες για τον φημολογούμενο χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα αρνήθηκε να μιλήσει γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής της, ωστόσο από τις ασαφείς δηλώσεις της φαίνεται να αφήνει  ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για τη σχέση της:

«Διαφορετικά μπήκε ο Μάιος για εμένα, είναι και ο αγαπημένος μου μήνας..Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά.

Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πολύ τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Σχίζας, αρκέστηκε να αναφέρει: «Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά»