Αυλαία για τις Άγριες Μέλισσες: Το καθηλωτικό φινάλε της σειράς του Ant1 !

Life style Τηλεόραση

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν η αγαπημένη μας σειρά «Άγριες Μέλισσες» έριξαν αυλαία !

Αντικρίζοντάς τον νεκρό, η Μυρσίνη κατέρρευσε, ενώ η ζωή της άλλαξε δραματικά με την εισαγωγή της στην κλινική. Μετά από έξι χρόνια νοσηλείας και αφού είχε χάσει την λογική της, έφυγε κι εκείνη από την ζωή.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής μεγάλωσαν την οικογένειά τους, ενώ η Ελένη καμάρωνε συνεχώς την κόρη της, έχοντας δίπλα της τον Λάμπρο

Μετά την σκληρή δολοφονία του Ακύλα, και των άλλων που ομολόγησε, ο Μελέτης μπήκε στη φυλακή όπου καταδικάστηκε σε θανατική ποινή η οποία και εκτελέστηκε.

Τα χρόνια της χούντας πλέον ανήκουν στο παρελθόν και για το Διαφάνι ξεκίνησε μια νέα εποχή, έτσι στην τελευταία σκηνή οι ήρωες της σειράς ήταν μαζεμένοι σε ένα μεγάλο τραπέζι, ενώ η πρωταγωνίστρια, Ελένη Σταμίρη, έπειτα από τα δεινά που είχε περάσει τόσα χρόνια, έκανε την δική της φιλοσοφική κριτική για το τι αξίζει τελικά στη ζωή.

Είπε λοιπόν στο φινάλε η Μαρία Κίτσου «Κρατάω μόνο ένα… εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Και αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος, δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι, ο ένας δίνει τη σκυτάλη στον άλλον, μία αλυσίδα που ποτέ δεν σπάει.. ποτέ δεν χάνεται… αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ιστορία μας, και αυτό είναι το Διαφάνι… ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλο τον κόσμο» και εκεί έπεσε η αυλαία.

Οφείλουμε και εμείς να δώσουμε τα εύσημά μας στα παιδιά που έγραψαν τις “άγριες μέλισσες” και όλους τους ηθοποιούς που έπαιξαν εκεί και μας έκαναν καλή παρέα για τρία χρόνια. Σενάριο γεμάτο φαντασία και ανατροπές και με μαθήματα ζωής που το υπηρέτησαν εξαιρετικά οι ηθοποιοί, όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν…