Ασυνάρτητες κινήσεις πανικού στον Ολυμπιακό !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Μέχρι πριν από λίγα μόλις χρόνια γνωρίζαμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης-μέσα σε όλα τα γνωστά κακά του-ήταν γενικά πετυχημένος στις επιλογές προπονητών, αλλά και παικτών (Ελλήνων και ξένων) που κάποιους από αυτούς μοσχοπούλησε μάλιστα σε ομάδες του εξωτερικού.

Δεν ήταν δηλαδή μόνο το παρασκηνιακό κομμάτι που του έδινε τους συνεχόμενους τίτλους, όπως λένε αρκετοί, και γενικά το στήσιμο καλών ομάδων, αλλά και όσα αναφέρουμε παραπάνω.

Εδώ και δύο περίπου χρόνια όμως η κατάσταση άλλαξε άρδην και ο Ολυμπιακός αναλώνεται σε συνεχείς, αλλαγές προπονητών (που τους προσλαμβάνει και δεν τους εμπιστεύεται καθόλου) παικτών (που πλέον οι περισσότεροι είναι κακές επιλογές, ενώ άλλοι συγκρούονται με τη διοίκηση Μαρινάκη), αλλά και τεχνικών διευθηντών.

Ειδικά αυτά που βλέπουμε φέτος δεν έχουν καμία λογική και μοιάζουν με κινήσεις πανικού και αποφάσεις που παίρνονται με το θυμικό.

Προσέλαβαν τον Ισπανό προπονητή Μαρτίνεθ και έναν Ισπανό τεχνικό διευθυντή (Κορδόν) με καλό βιογραφικό και έκαναν και πάλι πολλές μεταγραφές υποτίθεται για να χτίσουν μια νέα ομάδα για φέτος.

Τελικά Μαρτίνεθ και Κορδόν απομακρύνονται άρων, άρων μετά το κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όπως και αρκετοί παίκτες για να τους αντικαταστήσουν καινούργιοι…

Και αν για τους δύο συγκεκριμένους υπάρχει η ορθολογική κριτική ότι έστησαν λάθος την ομάδα το καλοκαίρι,πως διάολο δικαιολογείται ότι και ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο νέος προπονητής Καρβαλιάλ απολύθηκαν επίσης μέσα σε δύο μήνες ;

Πρόλαβαν δηλαδή να καταλάβουν μέσα σε δύο μήνες ότι ο Καρβαλιάλ δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, ενώ κλήθηκε και αυτός να στήσει γρήγορα μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και να φέρνει και αποτελέσματα ;

Να μην κοροϊδευόμαστε αυτές ήταν κινήσεις βάση του θυμικού διότι η διοίκηση Μαρινάκη δεν μπόρεσε να χονέψει την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, όπως και τον αποκλεισμό από το κύπελλο !

Απερίγραπτο δε ότι συζητούσε με νέους προπονητές (μάλιστα αυτό τον Ολλανδό τον έφερε φανεράκαι στην Ελλάδα), ενώ δεν είχε απολύσει ακόμα τον Καρβαλιάλ…

Πιστεύουμε δε ότι η παρουσία του Κούγια ως αντιπρόεδρος περισσότερο για κακό θα είναι (τουλάχιστον στο αγνωνιστικό κομμάτι, αφού φυσικά δεν αμφισβητείται η νομική του κατάρτιση και καταξίωση), διότι αυτός έχει “διαπρέψει” σε τέτοιες διοικητικές πρακτικές πανικού και έλλειψης υπομονής στις ομάδες που ήταν.

Τέλος πάντων, τώρα έφεραν ένα Ισπανό προπονητή με σχετικά καλό βιογραφικό και εμπειρία, αλλά από τη μία το μόνο που έχει μείνει στον Ολυμπιακό είναι το Europa league και το να μη χάσει την έξοδο στην Ευρώπη για το χρόνου (κα΄τι που μπορεί να συμβεία αν οι ερυθρόλευκοι τερματίσουν τέταρτοι και ο Άρης πάρει το κύπελλο), ενώ και ο ίδιος ο Μεντλιμπάρ θα πρέπει να γνωρίζει ότι πλέον η υπομονή και η συναίση δεν είναι το…φόρτε της διοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *