Αρχιμανδρίτης έκλεβε δωρεές από το παγκάρι και πλήρωνε sexting με άντρες !

Life style Ειδήσεις life

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης με τον Αρχιμανδρίτη που κατηγορείται ότι έκλεβε χρήματα από δωρεές προκειμένου να πληρώνει εφαρμογή στην οποία έκανε sexting με ομοφυλόφιλους άντρες !

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Advertiser», ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης Χριστόδουλος κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Grindr προκειμένου να ανταλλάσσει πορνογραφικό υλικό με gay άνδρες και να κάνει sexting !

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι τα χρήματα που έλαβε από πιστούς ο αρχιμανδρίτης αγγίζουν τις 500.000 δολάρια, κάτι το οποίο αρνείται το περιβάλλον του ιερέα…

Η Ελληνική εφημερίδα Νέος Κόσμος αναφέρει ότι ο αρχιμανδρίτης τέθηκε σε προσωρινή αργία από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μετά το δημοσίευμα περί έκκλητου βίου ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα.

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του αρχιμανδρίτη υποστηρίζει ότι ο ιερέας είναι αθώος και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από κάποιον που έφτιαξε ψεύτικο προφίλ με το όνομά του.

Πάντως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος μέχρι στιγμής δεν κατηγορείται από τις αρχές για κάποιο ποινικό αδίκημα, αφού δεν έχει γίνει και μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και σε παλιότερη απομάκρυνση του ιερέα από τις εκκλησίες της Ελληνικής Κοινότητας της Ν. Αυστραλίας εξαιτίας της συμπεριφοράς του, ενώ μάλιστα, είχε καθαιρεθεί μετά από υβριστική επιστολή που έστειλε στον Μητροπολίτη Νίκανδρο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *