Απόφαση σοκ: Απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο στον Άρη και βαρύ πρόστιμο και στην ΕΠΟ !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Βαριά «καμπάνα» στον Άρη από τη FIFA με αφορμή τον Φιορίν Ντουρμισάι. Του επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους ! Πρόστιμο και στην ΕΠΟ που εξέδωσε το δελτίο !

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIFA) έκρινε τελικά ότι η ΠΑΕ Άρης δεν είχε δικαίωμα να προχωρήσει στην απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς της είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών, λόγω ανοιχτών υποθέσεων με παίκτες που διεκδικούσαν τα χρήματά τους από την ΠΑΕ (με το προηγούμενο ΑΦΜ της)

Τελικά ο Άρης-άγνωστο με ποια λογική- προχώρησε στην απόκτηση του Ελληνοαλβανού παίκτη  και σήμερα η FIFA του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους και  έτσι θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει άλλους ποδοσφαιριστές από το καλοκαίρι του 2021 !

Ο ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ

Ωστόσο η καμπάνα δεν χτύπησε  μόνο για τον Άρη, αλλά και για την ΕΠΟ (αλοίμονο αν αυτή έμενε απ’έξω από καμία λοβιτούρα…), καθώς η FIFA της επέβαλε πρόστιμο 480.000 ευρώ, καθώς, ενώ είχε ενημερωθεί για την ποινή του Άρη, εκείνη επικύρωση τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή…

Σε ό,τι αφορά τους Θεσσαλονικείς, το πρόβλημα θα μεγάλο, αφού το προσεχές καλοκαίρι λήγουν πάνω από 10 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με την απόφαση δεν μπορεί να υπογράψει ούτε νεαρούς ποδοσφαιριστές !

Είναι δεδομένο ότι η επόμενη κίνηση του Άρη είναι η προσφυγή στο CAS για να μειωθεί ή να εξαφανιστεί η ποινή, αλλά κάτι τέτοιο μας μοιάζει αρκετά δύσκολο, καθώς η υπόθεση είναι εύκολα δικάσιμη και ελάχιστα σύνθετη.