Απόστολος Γκλέτσος για Μιμή Ντενίση: “Άρχισε να με βρίζει και…” !

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη του και στην καριέρα του. Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος…

«Σίγουρα με έχουν απατήσει, εγώ όχι. Η Βάνα είπε για τη σχέση μας, μην πείτε ότι το είπα εγώ. Εντάξει, είναι ωραίος τύπος η Βάνα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αναφερόμενος στη Μιμή Ντενίση και την περίοδο της συνεργασίας τους, δήλωσε: «Τη Μιμή Ντενίση την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι. Μια μέρα που το έκανα, άρχισε να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της».

Για την κόρη του, είπε: «Η κόρη μου δεν μου ζητάει συμβουλές για το τι θα κάνει στα προσωπικά της, το συζητάμε όμως. Στη λογική “κάτι παραπάνω δεν θα έχει δει;”.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν. Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής προς όφελός μας. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπύρα».

Για τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Με ενόχλησε η  τελευταία φάση με τα ναρκωτικά, τότε που έλεγαν ότι είμαι πλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά, έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκρυναν και είπαν ότι απλά είμαι χρήστης, ούτε αυτό υπήρξε, ούτε κλήθηκα ποτέ να απολογηθώ γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα».

ΠΗΓΗ: www.fthis.gr