Απειλεί με μηνύσεις για τον κορωναϊό η Μέγκι Ντρίο !

Life style Τηλεόραση

H Αλβανίδα καλλονή-μοντέλο και παρουσιάστρια- βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι  και τελικά θα μείνει, για προληπτικούς λόγους, για λίγες μέρες εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε πρόσφατα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του πως θα μείνει για λίγες μέρες εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» για προληπτικούς λόγους.
Από χθες όμως άρχισαν να κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα οποία αφορούσαν την υγεία της, και την έκαναν έξαλλη, καθώς διέρρευσαν φήμες πως πάσχει από κορωναϊό !

Ωστόσο η πρώην παίκτρια του GNTM έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ανέφερε στα Instagram Stories της πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και όσον αφορά στα ψευδή δημοσιεύματα, την επόμενη φορά θα προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντία !

Το μήνυμά της ήταν λοιπόν το εξής:

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους. Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία» έγραψε χαρακτηριστικά.
image_pdfimage_print