Ανυπόστατη η είδηση για Μενεγάκη στον ANT1 !

Life style Uncategorized Ειδήσεις life Τηλεόραση

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες, ωστόσο φαίνεται πως η είδηση που ήθελε την παρουσιάστρια να γυρίζει στον ΑΝΤ1 είναι ανυπόστατη ! 

Πριν καλά καλά προλάβουν να πέσουν οι τίτλοι τέλους της τελευταίας της εκπομπής, τα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη έδιναν και έπαιρναν, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμία επίσημη δήλωση από την ίδια (που θυμίζουμε έχει πει πως αποσύρεται από την τηλεόραση μέχρι νεωτέρας) ή από κάποιο κανάλι.

Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια κάθε φορά που αναφερόταν στην απόφασή της να μην συνεχίσει στην τηλεόραση, ξεκαθάριζε πως  δεν θέλει να επιστρέψει, τουλάχιστον άμεσα…. Οι φήμες ωστόσο συνεχίζονταν μέχρι που πριν λίγες μέρες ακούστηκε και γράφτηκε κατά κόρον πως η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1, όπου αναδείχθηκε !

Εμείς γνωρίζουμε από έγκυρη πηγή πάντως πως η άδεια της Μενεγάκη από τον Alpha πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμα, καθώς και το κανάλι του  δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί της για μία επανέναρξη της συνεργασίας τους.

Η ίδια η Μενεγάκη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για αυτές τις φήμες, ωστόσο προς το παρών κάνει απλά αυτό που είχε πει, πως δηλαδή θα ασχοληθεί  μόνο με τον σύζυγο και τα παιδιά της, μέχρι νεωτέρας…