Ανάστατο το Αγρίνιο: Παπάς παιδεραστής είχε χαρέμι με ανήλικες και γύριζε και πορνό !

Life style

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία του Αγρινίου με την αποκάλυψη περί του ιερέα παιδεραστή (τον βλέπετε στη φωτογραφία)  ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε ανήλικες και να είχε δημιουργήσει ιδιότυπα χαρέμια με ανήλικες !!

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, πρόκειται για τον Δροσοπαναγιώτη Θεόδωρο, γεννηθέντα το 1972 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος και είχε προσαχθεί και εν συνεχεία συλληφθεί συλληφθεί την 23-06-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26410 22520 & 26410 30168 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδικότερα ο ιερέας εμπλέκεται σε κατοχή αλλά και παραγωγή, υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, παραγωγής υλικού που συνδέεται με την εκμετάλλευση της ανάγκης ανηλίκου και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας !

 Επιπλέον ο δράστης είναι πρόσωπο στο οποίο φέρεται να έχουν εμπιστευθεί ανήλικα άτομα για να τα επιβλέπει ή να υα φυλάσσει, έστω και προσωρινά και στα οποία διέπραξε βιασμούς κατά συρροή και γενικά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, καθώς και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα και ακόμα χειρότερα ο παπάς-τράγος φέρεται να έφτιαχνε κατά καιρούς ιδιότυπα χαρέμια με ανήλικες μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με κοπέλες που οι οποίες ενηλικιώνονταν και ανδρώνονταν σεξουαλικά στα χέρια του και έτσι είχαν μάθει να τον εμπιστεύονται  !!

Έτσι λοιπόν στο σπίτι φέρεται να βρέθηκε μια άβουλη 19χρονη η οποία προφανώς και βιαζόταν από μικρή ηλικία από τον σάτυρο και έτσι είχε μάθει να τον εμπιστεύεται και να τον θεωρεί προστάτη της ! Εξ ου και μόλις βρέθηκε δεν τον κατήγγειλε, αλλά αντιθέτως τον υπερασπίστηκε !

Πρόκειται για ντροπή και για το ιερατείο, αλλά και για την τοπική κοινωνία ή μέρος της που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν είχε καν υποψιαστεί κάτι για τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου παπά-σάτυρου !

Η υπόθεση αυτή έρχεται φυσικά να προστεθεί στην υπόθεση του ομοφυλόφιλου-πόρνου και ναρκομανούς  ιερέα που έλουσε με βιτριόλι τους ιερείς του συνοδικού δικαστηρίου οι οποίοι τον δίκαζε για την υπόθεση ναρκωτικών !

Όπως όμως είχε πει κάποτε και ο Κοσμάς ο Αιτωλός και «θα έρθει κάποτε η ημέρα που οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων» και φαίνεται πως τελικά ήρθε…