Ήξερε τι έλεγε η Παπαρίζου για τα άφυλα παιδιά !

Life style Ειδήσεις life

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Παπαρίζου περί όλων των παιδιών που και καλά γεννιούνται χωρίς φύλο τα γνωστά για τη ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα τους τηλεοπτικά κανάλια και οι εκπομπές τους βάλθηκαν να την αποκαταστήσουν !

Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι παρουσιαστές και παρουσιάστριες προσπάθησαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας ότι η Παπαρίζου άλλο πράγμα εννοούσε και το διατύπωσε λάθος.

Mόλις προχθές η ίδια η Παπαρίζου βγήκε, όλως τυχαίως, στην εκπομπή της γνωστής φανατικής ΛΟΑΤΚΙ αλληλέγγυας Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και δήλωσε πως χάθηκε στη μετάφραση από τα Σουηδικά και πως εννοούσε τη ρευστή σεξουαλικότητα και όχι το φύλο.

Εμείς πάντως εκτιμούμε ότι η κυρία Παπαρίζου δεν χάθηκε στη μετάφραση γιατί πολύ απλά αυτού του είδους τα ιδεολογικά κόπρανα προπαγανδίζονται πλέον κατά κόρον σε πολλές δυτικές χώρες και από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπους όπως είναι κυρίως οι ΛΟΑΤΚΙ και οι φεμινίστριες !

Πρόκειται για απόψεις όπου προπαγανδίζεται η ρευστότητα ή ακόμα και η πλήρης αμφισβήτηση της ύπαρξης των φύλων, είτε σε παιδιά είτε σε ανηλίκους και που μάλιστα στη Σουηδία (όπου έχει μεγαλώσει η κυρία Παπαρίζου) είναι ακόμα πιο δημοφιλείς.

Μάλιστα πρόσφατα στις ΗΠΑ μια φανατικά ορθοπολιτική επιτροπή δήλωσε πως εξετάζει την πρόταση της επίσημης κατάργησης των φύλων, προκειμένου να μην θίγονται «ευπαθείς» ομάδες ομάδες όπως οι ΛΟΑΤΚΙ !!

Γνωρίζουμε επίσης πως και στη Νορβηγία έχει αφαιρεθεί από όλα τα επίσημα κρατικά έγραφα κάθε αναφορά σε φύλο για τους ίδιους πολιτικά ορθούς λόγους και το ίδιο περίπου και στο Βέλγιο !

Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν και με την ανοχή της πλειοψηφίας των φεμινιστριών και των αντίστοιχων οργανώσεων που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαξιώσουν το ίδιο τους το φύλο προκειμένου να μη συγκρουστούν με τους ΛΟΑΤΚΙ και την ατζέντα τους.

Και πρόκειται για ιδεολογικά κόπρανα για τον επιπλέον λόγο ότι στην πραγματικότητα βλάπτει και τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους (τουλάχιστον τη μεγάλη πλειοψηφία) τους οι οποίοι δεν είναι άφυλοι, αλλά απλά προτιμούν άτομα του ιδίου φύλου και επιπλέον αν δεν υπάρχουν φύλα αυτόματα καταργούνται και οι λέξεις ομοφυλόφιλος, gay, λεσβία κλπ.

Γι’αυτούς λοιπόν τους λόγους εμείς πιστεύουμε ότι η Παπαρίζου ήξερα καλά τι έγινε και απλά δεν υπολόγισε ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Σουηδία ή Αμερική και ότι θα φάει αυτό το, απόλυτα δικαιολογημένο, κράξιμο.

ΠΗΓΕΣ: https://www.efsyn.gr/epistimi/mihanes-toy-noy/151747_i-reystotita-tis-emfylis-taytotitas

https://www.lifo.gr/now/world/belgio-katargeitai-i-anagrafi-toy-fyloy-stis-taytotites-ton-politon

https://popaganda.gr/art/to-drag-queen-story-hour-milai-sta-pedia-gia-ti-refstotita-ton-taftotiton/

 

image_pdfimage_print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *