Έρευνα σεξουαλικότητας: Πολύ απελευθερωμένη αλλά σχετικά πιστή η μέση Ελληνίδα !

Life style Ελληνική παράδοση Λαογραφία

Ικανοποιημένες σεξουαλικά, 11 ερωτικούς συντρόφους κατά μέσο όρο, απελευθερωμένες στο κρεβάτι, αλλά και σχετικά πιστές στο σύντροφό τους βγαίνουν οι Ελληνίδες ! Φανερά πεσμένο ωστόσο το sex μέσα στην κρίση…

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τα αποτελέσματα πολύμηνης ιντερνετικής έρευνας που έκαναν «τα αιρετικά» και που αφορά τη σεξουαλικότητα των Ελληνίδων γυναικών.

Λάβαμε 175 ανώνυμες απαντήσεις Ελληνίδων πολλών ηλικιών σε μια σειρά από τολμηρές ερωτήσεις και αποκαλυπτικές ερωτήσεις σε ότι αφορά την ερωτική και σεξουαλική τους συμπεριφορά και βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα !

Πριν σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα ευρήματα κάθε ερώτησης, μαζί με τον σχολιασμό μας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως αφαιρέσαμε μερικές ερωτήσεις που ήταν είτε ημιτελείς, είτε που κρίναμε πως δεν ήταν σοβαρές και ειλικρινείς, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό στατιστικό δείγμα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ: 30 ΧΡΟΝΩΝ (30,5)

ΣΧΟΛΙΟ: Χαμηλός ο ηλικιακός μέσος όρος όσων απάντησαν οπότε μπορούμε σαφώς να πούμε ότι στις απαντήσεις επικρατεί πιο φιλελεύθερο ρεύμα και γενικά υπερτερούν οι σεξουαλικές συμπεριφορές των σχετικά νεότερων Ελληνίδων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ:

ΣΕ ΓΑΜΟ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ: 45,14 %

 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ: 44,57 %

ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ: 10,2 %

ΣΧΟΛΙΟ: Με μέσο όρο ηλικίας τα τριάντα είναι λογικό τα δύο μεγαλύτερα ρεύματα της δημοσκόπησης να είναι οι ελεύθερες και από την άλλη όσες είναι παντρεμένες ή σε απλή συμβίωση. Το παρών δίνουν με αξιοσημείωτο ποσοστό και οι χωρισμένες. Σημειώνουμε πως ελεύθερες δεν εννοούμε αυτές που δεν είναι καθόλου σε σχέση, αλλά όσες δεν είναι παντρεμένες ή δεν συμβιώνουν.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ

17 ΕΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Ελληνίδες ξεκινούν, κατά μέσο όρο, να κάνουν σεξ στα 17 τους (δηλαδή στην τρίτη λυκείου) κάτι που δεν μοιάζει αξιοπερίεργο εύρημα για τα σημερινά ήθη. Από την άλλη τα όσα γράφονται για πάρα πολύ πρώιμες σεξουαλικές επαφές (στα 12,13 ή 14) φαίνεται πως είναι υπερβολές ή απλά εξαιρέσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

11 ΑΝΤΡΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Oι Ελληνίδες φαίνεται πως έχουν κάνει σεξ-πάντα με μέσο όρο τα 30 χρόνια-με 11 άντρες στη ζωή τους, κάτι που μοιάζει να τις κατατάσσει στις προχωρημένες Ευρωπαίες ! H έρευνα πάντως δεν εξετάζει το με πόσους κάνουν σεξ συνολικά στη ζωή τους, οπότε γίνεται κατανοητό πως ο αριθμός 11 μπορεί και να αυξάνεται σε πολλές περιπτώσεις (είτε σε παντρεμένες που μπορεί να χωρίσουν ή να απατήσουν τον άντρα τους, είτε σε ανύπαντρες που μπορεί να παντρευτούν ή να πάνε σε άλλη σχέση).

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

ΑΡΚΕΤΑ: 49,41 %

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ: 26,16 %

ΛΙΓΟ: 14,53 %

ΚΑΘΟΛΟΥ: 8,13 %

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ είναι προφανές ότι η πλειοψηφία των Ελληνίδων είναι αρκετά σεξουαλικά ικανοποιημένες στη μέχρι τώρα ζωή τους. Όσες δεν είναι και πολύ ή καθόλου με το ζόρι ξεπερνούν το 20%. Σε αυτό έχει συμβάλει και η κατάρρευση των ταμπού και η ισότητα.

ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΠΟΤΕ: 53,17 %

ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ: 31,79 %

ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ: 10,40 %

ΜΟΝΟ ΣΥΖΥΓΟ: 2,89 %

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ βλέπουμε ότι οι Ελληνίδες είναι κάπως πιο συγκρατημένες, καθώς λίγο πάνω από τις μισές που απάντησαν δεν έχει απατήσει ποτέ ούτε σύζυγο, ούτε σύντροφο. Η δεύτερη δημοφιλέστερη απάντηση είναι πως έχουν απατήσει μόνο σύντροφο, αν και μόνο περίπου το ένα τρίτο αυτών είναι παντρεμένες και άρα το εν δυνάμει ποσοστό είναι κάπως μικρότερο.                                       Ένα ποσοστό της τάξης του 10,5 % έχει απατήσει και σύντροφο και σύζυγο το οποίο το οποίο εν δυνάμει είναι κάπως μεγαλύτερο καθώς δεν είναι όλες όσες ρωτήθηκαν παντρεμένες. Τέλος μόνο τον σύζυγο τους και ποτέ σύντροφο  έχει απατήσει περίπου μόνο το 2,9 %, ποσοστό και πάλει εν δυνάμει μεγαλύτερο καθώς οι παντρεμένε μειοψηφούν στην έρευνα.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ SEX

ΚΑΘΕ 2,3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ: 37,27 %

2,3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 29,58 %

4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ: 17,15 %

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 15,97 %

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ διαπιστώνουμε πως έχουν δίκιο οι ειδικοί που λένε ότι το σεξ έχει πέσει μέσα στην κρίση, καθώς η δημοφιλέστερη απάντηση είναι πως οι Ελληνίδες κάνουν σεξ κάθε 2 ή 3 εβδομάδες ή και λιγότερο. Υψηλά ωστόσο και τα ποσοστά αυτών που είναι πολύ πιο ενεργές (2,3 φορές την εβδομάδα ή 4 και παραπάνω).

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SEX (ΠΑΘΗΤΙΚΟ)

ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ: 41,27 %

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ: 36,62 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ: 16,27 %

ΠΟΤΕ: 5,81 %

ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ προχωρημένες σε αυτό οι Ελληνίδες καθώς η μεγάλη πλειοψηφία κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό της είτε πολύ συχνά, είτε πάντα. Το ποσοστό που δεν κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στο σεξ είναι μικρότερο του 6 %…

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SEX (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ)

ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ: 36,94 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ: 33,75

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ: 17,83 %

ΠΟΤΕ: 11,46 %

ΣΧΟΛΙΟ: Βλέπουμε ότι, για κάποιον λόγο, οι Ελληνίδες περισσότερο κάνουν παθητικό στοματικό σεξ και λιγότερο ενεργητικό, όμως και πάλι είναι ενεργητικές με δημοφιλέστερη απάντηση ότι τους κάνουν συχνά, ενώ μόνο το 11,4 % δηλώνει πως δεν τους κάνουν ποτέ.

ΠΡΩΚΤΙΚΟ SEX

ΠΟΤΕ: 52,60 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ: 27,75 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ: 14,45 %

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ: 5,20 %

ΣΧΟΛΙΟ: Αρκετά ανοιχτές σε αυτήν την εμπειρία οι Ελληνίδες, καθώς φαίνεται πως σχεδόν οι μισές έχουν δοκιμάσει αυτή την εμπειρία στο sex, έστω και αν οι περισσότερες από αυτές που το κάνουν σπάνια το κάνουν σπάνια, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟ SEX

ΠΟΤΕ: 48,55 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ: 38,15 %

ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ: 13,29 %

ΣΧΟΛΙΟ: Παρότι η δημοφιλέστερη απάντηση είναι πως δεν έχουν κάνει ποτέ  sex της μιας βραδιάς ή γενικά ευκαιριακό sex, εντούτοις βλέπουμε ότι πάνω από τις μισές το έχουν κάνει έστω και μια φορά στη ζωή τους. Επίσης ένα 13 % φαίνονται πολύ…ενεργές σε αυτό.

SEX ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ

ΠΟΤΕ: 78,94 %

ΝΑΙ, ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ: 14,0 %

ΝΑΙ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: 7,0 %

ΣΧΟΛΙΟ: Μεγάλο και το ποσοστό των Ελληνίδων που έχουν “τολμήσει” να βάλουν κάποια στιγμή τρίτο άτομο στο κρεβάτι, καθώς αυτό αγγίζει το 21 % ! Από αυτές που το έχουν κάνει είναι διπλάσιο το ποσοστό αυτών που έβαλαν στο παιχνίδι έναν άλλον άντρα από αυτών που έβαλαν μια άλλη γυναίκα.

SEX ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΟΧΙ: 81,97 %

NAI: 18,02 %

ΣΧΟΛΙΟ: Ένα ποσοστό έκπληξη, της τάξης του 18 %, των Ελληνίδων έχει κάνει σεξ με γυναίκα ! Από αυτό το ποσοστό οι περισσότερες (11 %) έχουν κάνει καθαρόαιμο λεσβιακό sex, ενώ οι υπόλοιπες (7 %) έχουν απλά βάλει γυναίκα ως τρίτο άτομο στο κρεβάτι…

ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ SEX

ΠΟΤΕ: 41,61 %

ΣΠΑΝΙΑ: 39,3 %

ΣΥΧΝΑ: 19,0 %

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ τα ευρήματα δείχνουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων είτε δεν προσποιείται ή δεν σκέφτεται άλλον σύντροφο την ώρα του sex (αυτή ήταν η ερώτηση), είτε το κάνει σπάνια. Μόνο ένα 19 % τα κάνει αυτά συχνά που μάλλον είναι δείγμα σεξουαλικής ικανοποίησης της πλειοψηφίας.

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΥΧΝΑ: 39,70 %

ΣΠΑΝΙΑ: 30,43 %

ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ: 19,25 %

ΠΟΤΕ: 10,55 %

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ βλέπουμε ότι περίπου το 90 % των Ελληνίδων συνηθίζει να αυτοϊκανοποιείται είτε συχνά, είτε σπάνια, ποσοστό που δεν πρέπει να διαφέρει πολύ από το αντίστοιχο των αντρών. Η δε πιο δημοφιλής απάντηση είναι ότι το κάνουν συχνά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΡΝΟ

ΣΠΑΝΙΑ: 40,35 %

ΣΥΧΝΑ: 38,01 %

ΠΟΤΕ: 21,63 %

ΣΧΟΛΙΟ: Αρκετά ανοιχτές και στο θέμα του πορνό οι Ελληνίδες, καθώς ένα ποσοστό της τάξης του 79 % βλέπει πορνό είτε συχνά, είτε σπάνια (δημοφιλέστερη απάντηση το σπάνια), ενώ μόνο μια μειοψηφία του 21 % δεν βλέπει καθόλου.

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ

ΟΧΙ:61,11 %

ΝΑΙ: 38,89 %

ΣΧΟΛΙΟ: Μια ακραία γυναικεία φαντασίωση είναι πως είναι πόρνες ή πορνοστάρ και αυτήν κατά καιρούς την έχει περίπου το 39 % των Ελληνίδων. Φαίνεται λοιπόν πως μαζί με την απελευθέρωση της γυναικείας σεξουαλικότητας πηγαίνει και η πιο ελεύθερη εκδήλωση των φαντασιώσεων.

SEX ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ

ΟΧΙ: 92,40 %

NAI: 7,60 %

ΣΧΟΛΙΟ: Τέλος ένα ποσοστό 7,6 % των ερωτηθέντων γυναικών δηλώνει πως έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή τους sex για χρηματικό ή άλλο όφελος. Κάτι τέτοιο πάντως δεν θα πρέπει να συνδέεται απαραίτητα με την πορνεία, αλλά κυρίως με sex από συμφέρον.

 

Τα ευρήματά μας είναι λοιπόν περίπου αυτά, σε 18 τολμηρές  ερωτήσεις, και αν κάποια ή κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση είναι καλοδεχούμενα ! Ευχαριστούμε θερμά όσες γυναίκες συμμετείχαν…