Έκθετη η ΕΡΤ με το φιάσκο της Eurovision και ο ρόλος του gay λόμπι !

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Θα ήταν μόνο για να γελάμε με την Ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision (ίσως μια από τις χειρότερες μας ever στο διαγωνισμό), καθότι αυτός ο διαγωνισμός έχει πλέον παρακμάσει και δεν είναι τίποτα σοβαρό !

Και όμως δεν είναι μόνο για γέλια διότι όλο αυτό που είδαμε είναι μνημείο αναξιοκρατίας και κυρίως είναι ότι πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος για να κάνει την πλάκα του ο πιτσιρικάς Βερνίκος και να αρχίσει να στήνει μια υποτιθέμενη μουσική καριέρα !

Βλέπουμε δηλαδή καθεστωτικές τριτοκοσμικές νοοτροπίες και συμπεριφορές από την ΕΡΤ και τον πολιτικό κόσμο που την ελέγχει και μάλιστα από μια κυβέρνηση που παριστάνει την εκσυγχονιστική.

Μιλάμε τώρα για μια πλήρως ελεγχόμενη και αδιαφανή διαδικασία εθνικού προκριματικού όπου ο κόσμος δεν άκουσε ποτέ τα υποψήφια τραγούδια, τα οποία τελικά έκριναν μόνο λίγοι άνθρωποι αμφιβόλου μουσικής κατάρτισης.

Και τελικά καμία έκπληξη δεν πρέπει να μας κάνει, ότι μια άλλη τραγουδίστρια έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι αυτή ήταν η πραγματική νικήτρια που θα έπρεπε η ΕΡΤ να στείλει στο διαγωνισμό.

Πως να μην υποψιάζεσαι μετά ότι πιτσιρικάς Βερνίκος ήταν «βίσμα» που επιβλήθηκε άνωθεν (και από πόσο ψηλά δεν το γνωρίζουμε και ίσως πιο ψηλά να μην γίνεται !).

Επίσης καθόλου τυχαία για εμάς  ο Βερνίκος μίλησε μετά το διαγωνισμό στο δελτίο ειδήσεων του Χατζηνικολάου, του γνωστού εθνικού μας καθεστωτικού ακανάκευτη δημοσιογράφου…

Και να ήταν μόνο αυτό…όπως είναι γνωστό ο άτυπος αρχηγός του Ελληνικού gay λόμπι Καπουτζίδης ήταν για χρόνια παρουσιαστής του διαγωνισμού και με υπερεξουσίες στο διαγωνισμό, αλλά και γενικά στην ΕΡΤ.

Όταν αυτός σταμάτησε, για τους δικούς του λόγους, τον αντικατέστησε ως δίδυμο με την Μαρία Κοζάκου η Τζένη Μελιτά, μια μετριότητα της τηλεόρασης που όμως έχει αγαστές σχέσεις με το ομοφυλοφυλικό λόμπι και κάπως έτσι έχει βρει στέγη στην ΕΡΤ !

Αυτή η Μελιτά είναι άλλωστε γνωστό ότι παρουσιάζει πλέον στην ΕΡΤ μια εκπομπή του 2 % τηλεθέασης μαζί με τον ομοφυλόφιλο Σεργουλόπουλο ο οποίος-όλως τυχαίως- ήταν αυτός που επιλέχθηκε για να παρουσιάσει χθες τη βαθμολογία της Ελλάδας στον τελικό…

Και τέλος καταλήγουμε στο πως βαθμολόγησε η Ελλάδα στον τελικό, κάτι που προκάλεσε επίσης μεγάλες αντιδράσεις.Γιατί άραγε μόνο τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο (που δεν ήταν και καθόλου κακό τραγούδι και ερμηνεία) και γιατί το δωδεκάρι στο Βέλγιο ;

Για το δεύτερο τουλάχιστον έχω την πιθανότερη εξήγηση που είναι η ομοφυλοφιλική ή αλληλέγγυα κλίκα μέσα στην ΕΡΤ η οποία επιβράβευσε με 12άρι έναν…Βέλγο συνάδελφο των κυρίων Καπουτζίδη και Σεργουλόπουλου !

Μη μας κάνουν καμία εντύπωση αυτά διότι αυτή είναι στο βάθος η σημερινή Ελλάδα, με όλα τα σημεία των καιρών και τα κοινωνικά και τα πολιτικά.

image_pdfimage_print