Έκθεση “Άρτος-Οίνος- Έλαιον” στην Καλαμάτα

Ειδήσεις Μεσσηνία

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η 8η Παμπελοποννησιακή έκθεση “Άρτος-Οίνος- Έλαιον”  όπου παρουσιάζονται αγροτικά τοπικά προϊόντα.

Η  έκθεση αυτή -που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Καλαμάτα – και διαρκεί για ένα τριήμερο, πέρα από τα περίπτερα επιχειρήσεων που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, προσφέρονται και διάφορες καλλιτεχνικές ελκυστικές βραδιές.
Έτσι στη φετινή έκθεση, είχαμε τη χαρά να δούμε τη διάσημη chef Μαρία Εκμετζίογου, η οποία δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη και στην  Αθήνα (Καλαμάκι) διαθέτοντας 2 υπέροχα μαγαζιά. παρασκευή αυτού του φαγητού.
Η κα Εκμεντζίογλου  μαγείρεψε ένα υπέροχο τας κεμπάπ με μοσχάρι δίνοντας μάλιστα πληροφορίες και λεπτομέρειες για την παρασκευή αυτού του υπέροχου φαγητού. Παράλληλα και οι αρχιμάγειροι έφτιαξαν το “δικό μας” φαγητό, τα γνωστά καγιανά.
Την Κυριακή η ημέρα έκλεισε πάλι με την κα Εκμετζίογλου, αλλά και από συλλόγους χωριών της Μεσσηνίας, που όπως κάθε χρόνο, μας παρουσιάζουν προϊόντα παραδοσιακά έτσι ακριβώς όπως τα έφτιαχναν στο χωριό οι γιαγιάδες και οι μαμάδες τους ! Τέλος ο πρόγραμμα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σειρά από φωτογραφίες τις οποίες τραβήξαμε εμείς από την εν λόγω έκθεση…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *