Άρτα: Ημίτρελος παπάς χτύπησε σύζυγο και αστυνομικούς μέσα στο δικαστήριο !

Life style Ειδήσεις

Απίστευτο περιστατικό στην Άρτα ! Μαινόμενος ιερέας στην φέρεται να ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγο του, τους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν αλλά και σε συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας του !!

Το γεγονός αφορά έναν ιερέα με τον που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας  για να υποβληθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε ψυχιατρικές εξετάσεις 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤnews, ο παπάς κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του !

Η δίκη φυσικά διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του και μάλιστα ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Αμέσως η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις, αλλά κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε !

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο !