Σοκ στο mega με συνέντευξη Ρουβά ! – Πως το gay λόμπι «ξεπλένει» τον παιδεραστή Λιγνάδη !

Life style Διακυβέρνηση Ελλάδα Πολιτικά Τηλεόραση

Έκπληκτο το Ελληνικό κοινό παρακολούθησε χθες το πρωί στο Mega του Μαρινάκη μια πρωτοφανή και οργανωμένη προσπάθεια να ξεπλυθεί ο κατηγορούμενος για βαρύτατα σεξουαλικά αδικήματα Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά και να επηρεαστεί, όσο γίνεται, η δικαιοσύνη υπέρ του (κυρίως δηλαδή οι ένορκοι) !!

Καλεσμένος λοιπόν της Σίσσυς Χρηστίδου στο mega  ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ρωτήθηκε «όλως τυχαίος»- μεταξύ άλλων-και για την υπόθεση του κατηγορούμενου για παιδοφιλία και βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ρουβάς λοιπόν αφού μας πληροφόρησε πόσο θαυμάζει και αγαπάει τον Λιγνάδη (από τον οποίον θυμίζουμε ότι βοηθήθηκε πολύ καλλιτεχνικά) και πόσο έπεσε από τα σύννεφα, δεν βρήκε σχεδόν καμία κουβέντα συμπαράστασης για τα θύματα του Λιγνάδη, αντίθετα δήλωσε ότι τον κατανοεί και του συμπαραστέκεται !

Επιπλέον χάραξε και μια ιδιότυπη υπερασπιστική γραμμή επικαλούμενος-έστω με τα κακά Ελληνικά του- πιθανή ψυχική ασθένεια και μειωμένο καταλογισμό για τους θύτες τέτοιων σεξουαλικών εγκλημάτων ,κάτι που πιθανόν να ακουστεί και από την υπερασπιστική γραμμή Κούγια !

Η κυρία Χρηστίδου η οποία τον τελευταίο χρόνο, με αφορμή το Ελληνικό metoo, έχει διαπρέψει σε τηλεδικαστήρια και πολιτικά ορθό αυταρχισμό, αίφνης ήταν ανεκτικότατη και έμεινε αμέτοχη απέναντι στο προφανές ξέπλυμα που έκανε ο Ρουβάς στον Λιγνάδη !

Δείτε αναλυτικά το επίμαχο βίντεο της συνέντευξης Ρουβά παρακάτω  και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

https://www.gazzetta.gr/plus/2088702/roybas-gia-lignadi-ton-thaymazo-kai-ton-agapao-sympasho-gia-ayto-poy-toy-symbainei-vid

Μάλιστα αυτή παραμένει αμετανόητη, καθώς στη σημερινή της εκπομπή όχι μόνο δεν απολογήθηκε για τη στάση της, αλλά την υπερασπίστηκε λέγοντας πως δεν μπορούσε να…δείρει τον καλεσμένο της και αίφνης θυμήθηκε την ελευθερία λόγου και το τεκμήριο της αθωότητας (πράγματα που η ίδια καταπατούσε μέχρι τώρα από την εκπομπή της) !

Αλλά τι ακριβώς έχει συμβεί και έχουμε τέτοιες κραυγαλέες καταστάσεις στην Ελληνική τηλεόραση και στη show biz και πόσο τυχαίο ήταν το “ξέπλυμα” του παιδεραστή Λιγνάδη από Ρουβά-Χρηστίδου ;

Και ψάχνουμε βέβαια μια απάντηση πέρα από την προφανή αγραμματοσύνη και έλλειψη πνευματικής καλλιέργειας πολλών από αυτούς τους ανθρώπους (τύπου Ρουβά, Χρηστίδου και άλλων) που δουλεύουν στη show biz και στην τηλεόραση…

Έχουμε και λέμε λοιπόν ότι η φράση κλειδί είναι  ιδιότυπο “gay λόμπι που πλέον έχει δυναμώσει πολύ και στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ότι αυτοί έχουν μια ανίερη μεταξύ τους υποστήριξη (ευρέως γνωστές και οι πρότερες σεξουαλικές προτιμήσεις του κυρίου Ρουβά) , αλλά και το ότι συχνά ορισμένοι κύκλοι εκεί μέσα προωθούν την παιδεραστία και την ατζέντα των παιδεραστών ή απλά συγκαλύπτουν και ξεπλένουν τέτοια εγκλήματα.

Έτσι λοιπόν και ένα μέρος του  λόμπι έχει βαλθεί να ξεπλύνει ή να ρίξει στα μαλακά τον «συνάδελφό» τους ΛΟΑΤΚΙ, Λιγνάδη (αμφισεξουαλικός σύμφωνα με δική του δήλωση). Και ξεκαθαρίζουμε ότι μιλάμε απλά για ένα κομμάτι αυτού του λόμπι, καθώς υπάρχουν και επώνυμοι ομοφυλόφιλοι που καταφέρθηκαν αμέσως εναντίον του Ρουβά για τα όσα εκστόμισε (πχ. Αύγουστος Κορτό και Σπύρος Μπιμπίλας).

Πολύ περισσότερο αυτές οι άρρωστες καταστάσεις δεν αφορούν τον απλό ομοφυλόφιλοι που απλά ζει την ιδιαιτερότητά του χωρίς ακτιβισμούς και ακρότητες και δεν δίνει δεκάρα για όλα αυτά.

Είναι γεγονός ότι το gay λόμπι εν Ελλάδι έχει πλέον ισχυρές «άκρες» και στην πολιτική, και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην κλίκα Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία ο οποίος έχει στο περιβάλλον μια στρατιά από gay, αλλά και ανώμαλους τύπους που κατηγορούνται για παιδεραστία (πχ. ο Κερκυραίος Γεωργιάδης, αλλά και ο καθηγητής που δάρθηκε πρόσφατα από κουκουλοφόρους στο πανεπιστήμιο Αθηνών), ενώ ελέγχουν και την τηλεόραση σχεδόν στο σύνολό της !

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, αλλά και τη φιλική σχέση που έχει αναπτύξει ο Μητσοτάκης με τον ανώμαλο Λιγνάδη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν στημένη και επιβλήθηκε άνωθεν, καθώς φυσικά και βρήκε στέγη σε ένα κανάλι που πρόσκειται ακραιφνώς στη Νέα Δημοκρατία !

Και επιβλήθηκε προκειμένου να ξεπλύνει, αλλά και να χαράξει μια προπαγανδιστική υπερασπιστική γραμμή υπέρ Λιγνάδη ! Δεν το πιστεύετε ; Μα μόλις πριν από λίγο καιρό είχαμε αποκαλύψει στα “αιρετικά” την είδηση περί της κρατικής χρηματοδότησης σε παράσταση του Λιγνάδη μέσα στις φυλακές Τρίπολης !

http://taairetika.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%83/

Πως άλλωστε μπορεί να πιστέψει κανείς ότι όλως τυχαίως ο Σάκης Ρουβάς-που είναι γνωστό ότι δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις- αποφάσισε να μιλήσει στο mega, κατά τις ημέρες που διεξάγεται η δίκη Λιγνάδη, και πως μπορούμε να πιστέψουμε ότι η επίμαχη ερώτηση και η παθητική στάση της κυρίας Χρηστίδου ήταν κάτι το τυχαίο ;

Αλλά ο Σάκης Ρουβάς γιατί επιλέχθηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο ; Αν το ψάξετε καλύτερα ο Ρουβάς δεν είναι μόνο κάποιος που ευνοήθηκε επαγγελματικά από τον Λιγνάδη, αλλά συνδέεται, λίγο ως πολύ, και με τη Νέα Δημοκρατία του Κούλη Μητσοτάκη. Να λοιπόν πως δένει το παζλ της εκτροπής και της σαπίλας !

Όσο για την κυρία Χρηστίδου είναι απλά ένα μικρό γρανάζι αυτού του σάπιου συστήματος που προφανώς πήρε άνωθεν οδηγία για να κάνει τη συνέντευξη και να κάνει την «πάπια» σε ότι χοντράδες εκστόμιζε ο Ρουβάς και αυτή απλά υπάκουσε, χωρίς καμία αντίρρηση.

Δεν της ήταν και πολύ δυσάρεστο πιστεύουμε, καθώς είναι και αυτή-για όσους λίγους την παρακολουθούν-μια όψιμη φεμινίστρια και υποστηρίκτρια των ΛΟΑΤΚΙ, οπότε-σε μια Ελληνική τηλεόραση που, όπως είπαμε, ελέγχεται σχεδόν πλήρως από τους ΛΟΑΤΚΙ- δεν θα έχει και πολλές αναστολές για να «ξεπλένει» και τις χειρότερες πράξεις των τελευταίων !

Και προφανώς δεν είναι η μοναδική που σκέφτεται και φέρεται έτσι. Πως γίνεται άλλωστε το Ελληνικό metoo να πλασάρεται από την τηλεόραση και τους influencers ως ένα καθαρά φεμινιστικό κίνημα, τη στιγμή που υπάρχουν και υποθέσεις παιδοφιλίας, αλλά και παρενοχλήσεις αντρών προς άντρα ;

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι για το θέμα Λιγνάδη-Ρουβά θα σιωπήσουν αρκετοί από αυτούς που έβγαιναν και μιλούσαν για το φεμινιστικό metoo και κάτι αυτόκλητες τηλεφεμινίστριες (πχ. Σκορδά), αλλά και άτομα του gay λόμπι  “Μικρός πριγκιπάκος”, Σεργουλόπουλος (ο οποίος είχε εμμέσως ξεπλύνει τον Λιγνάδη παλιότερα) ή και άλλοι influencers τύπου Συνατσάκη.

Άλλωστε φεμινισμός και ομοφυλοφιλία-και άρα φεμινίστριες και ΛΟΑΤΚΙ-συνδέονται παγκοσμίως ως συγκοινωνούντα δοχεία, αλλά αυτή δεν είναι μια συζήτηση του παρόντος….

Αυτή είναι λοιπόν η Ελλάδα του 2022 ; Η δικτατορία των μαφιόζων ολιγαρχών ,των ανώμαλων κάθε είδους και των ξενόδουλων ; Αυτοί οι θλιβεροί τυχοδιώκτες είναι οι πολιτικοί μας, οι δημοσιογράφοι μας, οι καλλιτέχνες και οι παρουσιάστριες μας ;

Για όλα αυτά αγωνιστήκαμε να κάνουμε την Ελλάδα ανεξάρτητο κράτος, να διώξουμε τις δικτατορίες και να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ; Αν είναι έτσι ας το κλείσουμε το μαγαζί !